Szerintetek igaz amit terry black mondott anno a politikusok "rejtett panziójáról" ahol 13-15 éves kislányokkal létesítenek szexuális aktust?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 16:54
11/15 anonim válasza:
Ha egy politikus mindenkit megkaphat, miért kellene neki 15 éves kislány? Pamela Anderson vagy Britneyvel petyeréznének
12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó,egy magyar országgyűlési képviselő nem elég nagy hal britneyhez
2017. ápr. 17. 22:46
13/15 anonim válasza:
Úgy értem olyan alkatokkal kefélnének, nem kislányokkal
14/15 A kérdező kommentje:
Hát a normálisabbaknak az jön be,de sok pedo van köztük,nem hiába van törvénybe foglalva hogy "14 év felett bárkivel létesíthet szexuális aktust beleegyezéssel"
2017. ápr. 17. 23:24
15/15 EagleHUN válasza:
"Pamela Anderson vagy Britneyvel petyeréznének"
Te láttad már hogy ezek a hölgyek manapság hogy néznek ki?
Szerintem egykori Pamela 80'- Britney 90' -évekbeli "énjére" gondoltál. Csakhogy azóta eltelt legalább 20 év, vagy több... :)
De ok értem hogy ha azt mondod ilyen "kaliberű" -re gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!