Shan-Yu kérdése:
Szerintetek mi lesz a 2018-as választás eredménye?
Figyelt kérdés
Az én tippem:
Fidesz-KDNP 47%
Jobbik 15%
MSZP 7%
DK 7%
LMP 5%
A többi párt nem jut be.
A kormány pedig kétharmadot szerez.
2017. ápr. 17. 16:35
1/19 anonim válasza:
" A haza nem lehet ellenzékben"
2/19 anonim válasza:
Nem értem,hogy lesz 47%-ból 2/3?
2/3 az nem 66,6%??
3/19 anonim válasza:
Fidesz győzelem sajnos. Esélytelen a leváltása. Igazából nem is tudom, mit kellene csinálni, az ellenzék helyében sem tudnám. Paradox a helyzet...
4/19 anonim válasza:
Orsós, mert megérdemli ez az ostoba nép.
5/19 MolotovPunk válasza:
Ezek a számok hogy jöttek?Hasadra csaptál?
(Jobbik-MSZP jelenleg fej fej mellett vannak támogatottságban.)
Valószínűleg Fidesz fog győzni,viszont lehet Botka felhozza MSZP-t második helyre.Pár nagy város tuti baloldali lesz.Talán Budapest nagyobbik része is.
6/19 anonim válasza:
#2: Le vagy maradva. Legutóbb még 47% sem kellett a "2/3"- hoz.
7/19 anonim válasza:
Momentum -40%
Mszp - 30%
Gulyás M. párt - 10%
e2014 + pm - 5%
Dk - 5%
Fidesz - 5%
Lmp - 3%
Jobbik - 1%
Az új miniszterelnök: Fekete Győr András
8/19 anonim válasza:
Én arra számítok, hogy a Fidesz nyer, de nem lesz meg a "2/3"- uk. A második helyre, szerintem "behozza" Botka az MSZP- t.
9/19 Vazul1972 válasza:
Fidesz: 35%, MSZP: 15%, Jobbik: 15%, DK: 8%, LMP: 8%, plusz nem tartom kizártnak, hogy valamelyik kisebb párt még eléri az 5%-ot.
10/19 anonim válasza:
Rosszul mertek, mert nem csak orszagos Lista van, hanem egyeni kepviselok is, ahol 90 szazalekban a fideszes jelolt nyer 2014ben es Most is hasonlo eredmeny Lenne, es ehhez Jon hozza az orszagos lista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!