Miért diktátoroznak sokan Orbánra? Mert határozattabban, kicsit makacsabban végigviszi, amit kigondol? Mégis milyen legyen, mint egy csivava? Sokan nem hallottak Észak-Koreáról úgy látom.
"Ebből neked az jött le, hogy libsi vagyok? Gratulálok neokomcsikám."
Ebből az jött le, hogy osztod az észt, de még a közelmúlt magyar történéseit sem ismered, balf..szkám.:-)
Az a gond hogy mindig abba gondol bele valamit, amibe nem kéne ergo nem nyugszik míg tönkre vágja.
Ha a bérezésekben, kórházi fejlesztésekben beruházásokban lenne ilyen "makacsul" határozott, fele ennyi utálója nem volna.
Diktátor úgy is lehet valaki hogy tudatosan lehetetleníti el az emberek létjogát. Ebből pedig van itthon érezhetően.
"Diktátor úgy is lehet valaki hogy tudatosan lehetetleníti el az emberek létjogát. Ebből pedig van itthon érezhetően."
Hozz erre példákat, összevetve a pl. a Horn-kormány időszakával, amelynek ugyanekkora mozgástere volt. Ne felejtsd el, hogy én megéltem azt a korszakot is felnőttként, és jó a memóriám.:-)
Már a régi fideszesek, a mérsékeltek sem értenek egyet vele: [link]
Amit Orbán kigondol, azt megvalósítják, mert megtehetik. Nem vizsgálják meg, nincs racionális, értelmes válasz, nincs gazdasági háttér. Ő azt mondta, megteszik. És mivel mindenhol fideszesek vannak ( ügyészek, bírók, NAV, rendőrség, kúria és persze majdnem 2/3 a parlamentben ), senki sem akadályozza meg.
Ezért diktatorozzák és ezért mondják hogy látszat demokrácia van Magyarországon. Méghozzá minden vád teljesen jogos.
Itt diktatura van. Fidesz diktatura, hiszen mindenhol fideszesek ulnek es a sajat kenyukre kedvukre irjak a torvenyeket.
Az alaptorvenyt meg solyom is megmondta h alkotmanyellenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!