Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy aktivista csoportot a kereszténység kritizálása miatt megbüntettek?

Figyelt kérdés
A lengyel nagykövetség előtt a lengyel abortusztörvény ellen tüntetőket pénzbírságra ítélte az inkv... bíróság, mert demonstrációjukkal megsértették a keresztény embereket. Kérdem én, innentől fogva mi számít sértésnek? Ha valaki úgy véli, hogy a kereszténység hülyeség, akkor őt is elítélik? Ez elvezethet odáig, hogy a keresztény vallás hegemóniája nem csak az Alaptörvényben lesz deklarálva, hanem az ateizmus büntetendő lesz?

2017. ápr. 13. 17:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%

Csak a kereszténység már túllépett a középkori szinten, ők még nem.

Én minden vallás kritizálását büntetném, csak hogy igazságos legyen mindenkivel szemben, mivel egyes csoportok folyamatosan a kerszténységet gyalázzák, de ha mi szólnánk valamit rájuk, rasszisták, xenofóbok, neonácik stb lennénk

2017. ápr. 13. 19:59
 12/17 anonim ***** válasza:
33%

"Amit az adott vallási csoport tagjai annak vélnek?"

Nem. Amit a bíróság annak tart, ahogy ez most történt. Nagyon helyesen!

Egy ateista.

2017. ápr. 13. 20:11
 13/17 anonim ***** válasza:

# 7/12 Időpont ma 17:37

2016-ig is mindenkit zavart, csak nem fogtátok fel.

2017. ápr. 13. 21:21
 14/17 A kérdező kommentje:

@11:

És milyen alapon? Nem zavarna a szólásszabadság megtiprása? Illetve mi mást nem lehetne még kritizálni? Csak a vallást? Miért? Mi van akkor, hogyha engem például a pacalpörkölt kritizálása sért?

2017. ápr. 13. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:
MINDEN vallás lehet szörnyű, ha szélsőséges felfogású emberek cselekszenek a nevében.
2017. ápr. 14. 08:35
 16/17 anonim ***** válasza:

"" az ateizmus büntetendő lesz?"

Nagyon remélem hogy igen. Egyébként évszázadokig büntetendő is volt, mivel ez így a helyes."

??? Nem vezetek statisztikát de állítom, hogy a fenti kérdésre adott válasz minden idők egyik legjobb válasza. A hülyeség terén...

2021. jún. 2. 11:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem büntetném a vallásosokat sem. Egyszerűen úgy nézek rájuk mint az indián nézett annak idején a bolondokra. "Tisztelettel", aztán kikerülve...
2021. jún. 2. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!