Liberálisok! Mi a véleményetek erről a képről?
# 16/20 Időpont ma 16:32
Valóban, bocsi, kettőben volt. WOW. Detényleg. Mindjárt Canossát járok.
Személyeskedni meg te kezdtél, szóval... ;-)
Kedves Kérdező!
A képről azt gondolom hogy sürgősen ki kellene menteni a pokolból a 3,5 millió román állampolgárt és hazavinni a Kárpátok Svájcába, már csak azért is mert odahaza nem csak rabszolgák hanem a társadalom elismert, megbecsült tagjai.
A büdös életben nem voltam és nem is leszek liberális.
Az a gyanúm hogy számodra mindenki liberális akinek más a véleménye mint neked.
Aztán érdemes lenne olvasni, számolni, gondolkozni valamilyen szinten hogy ne veszítsd el teljesen a realitásérzékedet.
A migráncsosdi problémája nem mondom hogy kicsi de felnagyított és ami a legfontosabb az övék és nem a mienk. Nem a mi feladatunk megoldani a problémájukat, egyébként se tudnánk, az EU 1/50-ed része vagyunk népesség tekintetében, gazdasági, politikai, katonai súlyunkat tekintve pedig még rosszabb a helyzet.
Szóval ez itt Magyarország. Nincsenek migránsok, nem akarnak ide jönni, a magyarok körében szinte teljes az elutasítottságuk. A kerítést se akarja elbontani senki talán csak a Feri.
Ha az a mocskos rohadt EU mégis ránk sóz 1-2 ezret az nem állampolgárságot jelent, hanem ideiglenes státuszt, menekülttábort. És eddig is voltak annyian már évek óta.
Ébresztő vedd észre mi zajlik az országban! Manapság ha Orbán a szarra ráírja hogy nemzeti akkor azt millióan zabálják jóízűen és kérnek is még.
Nem vagyok liberális, sőt, de egy pár dolog:
- Ha engem megkérdeznének, hogy Franciaországban vagy romániában szeretnék élni, egyértelmű melyiket választanám. románia egy hatalmas szeméttelep... Százszor inkább Franciaország mint mordor. Ezzel szerintem az emberek nagy része így van, legalábbis biztos nem véletlen, hogy a fiatalok nyugatra mennek és nem romániába.
- Egyáltalán nem olyan "veszélyes" Nyugat-Európában az élet, mint azt itthon szeretik egy páran hangoztatni. Vannak ott is rosszabb környékek, vannak idióták, de hol nincsenek? Ilyen utcán gyújtogatós képet tudok Magyarországról is mutatni nem is olyan régről. Akármelyik országból találsz ilyet. Akár ennek a képnek az ellenkezőjét is össze lehetne rakni...
- Nem értem miért foglalkozunk mi azzal, hogy Nyugat-Európában milyen körülmények vannak. Semmiben nem érint minket, hogy ott kik, mikor és milyen gyakran gyújtogatnak vagy robbantgatnak. Vannak ettől nagyobb problémák is. A világon minden 10. ember éhezik, minden 5. ember pedig a létminimum alatt él. De az jó, hogy valakinek az a legnagyobb gondja, hogy tőle 2000 kilométerre egy arab felgyújtott egy kukát....
"A biztonság és az életszinvonal pedig nem ugyan az."
Valóban, de ez hogy is jön ide?
Ezt írtad-"Nyilván ezért áramlanak milliók nyugatról keletre, ugye?"
Ezt te dobtad fel. Egészen eddig arról beszéltem, hogy az emberek legalább békében élhetnek, terrortól mentesen. Akik kivándorolnak a jobb életszínvonal reményében teszik. De ez ahogy a gyakorlat is mutatja nincs öszefüggésbe. Tehát teljesen degenerált válasz volt...nem is tudom hová tenni, de szerintem te sem. Én pedig nem személyeskedtem, csak megjegyeztem, hogy ez a válasz degenerált volt. Szval ;-) ...most önmagad cáfoltad meg.
.
Életképek PÁRIZSBÓL;
Ezzel szemben Bukarest:
Ha sikerül kihuzni a fejeteket a seggetekből, ideje lenne önkritikát gyakorolni.
Itt egy másik kép, Románia fővárosa, 2016 október.
Egyébként meg értem mire akarsz utalni a képekkel, de migránsok már 2000ben is voltak nyugat-európában, most csupán nagyobb hullám jött, nomeg az IÁ. 10 éve miért nem volt téma a migránsozás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!