Bármilyen témában tudok hasonlóan demagóg képpárosítást csinálni.
Sejtem mire akar utalni a sorozat, de mondjuk hogy földönkívüli vagyok. Ebben az esetben az alábbi következtetést vonnám le: Romániában megállt az idő :D
2017. ápr. 13. 14:25
2/25 anonim válasza:
Valaki nagyon unatkozik, ilyen hülyeségekre van ideje. Egyébként független vagyok.
2017. ápr. 13. 14:29
3/25 anonim válasza:
Nem vagyok liberális, de aki gyártotta ezt a képet, az tuti fogyatékos volt, de angolul nem tud, az biztos. (ugyanis helyesen: Western Europe)
Amúgy meg Románia egy putri Franciaországhoz képest. Egy lepratelep.
2017. ápr. 13. 14:40
4/25 anonim válasza:
Ezek elszigetelt esetek, ilyen bárhol előfordulhat a világban. Egy legbékésebbnek hitt faluban is történt már brutális gyilkosság, de ettől még nem lesznek a békésnek látszó falvak veszélyes helyek. Ahogy Ausztriában se kell rettegni az emberrablóktól, mert Wolfgang Priklopil és Josef Fritzl mindketten osztrákok voltak.
2017. ápr. 13. 14:42
5/25 anonim válasza:
En nem ertem a kepet. Nyugat-europaban haboru van, Romania meg egy falu? Amugy Western Europe, meg 2015, 2016, 2017 a helyes sorrend. Es mi koze a liberalizmusohoz?
2017. ápr. 13. 14:44
6/25 anonim válasza:
Azt hogy valaki megint hülye volt és számolni se tud.
2017. ápr. 13. 14:50
7/25 PresidentEvil válasza:
.
Azt gondolom, hogy a kép egy fél földrésznyi területen három év leforgása alatt történt három különböző eseményt hasonlít össze három darab, ám egy helyen és egyidőben készült képpel, ami semmit sem bizonyít, talán csak azt, ahogy aki a képet készítette, még ahhoz is hülye, hogy provokáljon.
2017. ápr. 13. 15:03
8/25 anonim válasza:
Hát még at egyik része talán igaz is lesz, románia viszont marad egy putri.
2017. ápr. 13. 15:13
9/25 anonim válasza:
Lehet, hogy románia egy "putri" de legalább biztonságos...az idővel arányosan válik majd nyugat egyre roszabb hellyé, hogy még egy putri sem marad belőle.
2017. ápr. 13. 15:39
10/25 anonim válasza:
# 9/9 Időpont ma 15:39
LOL, biztonságos. Amíg meg nem szólalsz magyarul. :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!