A nagy tüntetés nem több százeres nagyságrendnél kezdődik? Ez elég lesz egy 2018-as váltáshoz?
Figyelt kérdés
Szerintem nem. Figyelem a híreket, de nagyon kevésnek tűnik ez nekem. A Hősök terén is alig voltak. A drónfelvétel alapján pár ezer fő. Ők akarják leváltani a mostani kormányt? Mert meglátásom szerint, ez nagyon kevés lesz 2018-ban.2017. ápr. 13. 11:23
21/25 Szimeon válasza:
Magyarország liberális-demokratikus mintaállam lesz.
22/25 anonim válasza:
"Miert kezeled az EU-t egyutt ?! Te sem ertessz a kozgazdasaghoz. Egy orszag gazdasaga. "
Mert a kérdező beszélt az EU-ról és bezzeg Kínáról.
Gazdaságilag meg amúgy is az EU-nak közös belső piaca van, hiszen szabad áru és munkaerő mozgás van, Kínán belül egyébként is nagyobbak a gazdasági különbségek a tartományok között, mint az EU tagállamai között, mellesleg ez ugyan nem gazdasági téma, de kultúrálisan is van olyan sokszínű.
23/25 anonim válasza:
19:
Ott voltam, és nem hogy hullarészeg nem voltam, de ittas sem, és a tüntetők többsége is józan volt. Az tény, hogy eléggé szervezetlen volt, de egyébként egy tüntetés alapvetően ilyen, és nem olyan, mint amikor kopasz barmok szétverik a várost.
24/25 anonim válasza:
Nem érdemes a békemenetekkel összehasonlítani a dolgot, ugyanis azok paradox módon kormány melletti tüntetések voltak, amiket a kormányzat gyakorlatilag korlátlanul tudott anyagilag támogatni közpénzből és az egész országból szállították rájuk a többségében nyugdíjas fideszeseket. A Felvonulási tér tele volt buszokkal annak idején: [link]
25/25 anonim válasza:
Ha azt nézzük, hogy hány hasonló megmozdulás volt az elmúlt 7 évben és hány embert tudtak "megmozgatni", akkor azért nem is olyan kicsi ez a tömeg. Az más kérdés, hogy a jövő évi kormányváltáshoz, nyilván édeskevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!