A nagy tüntetés nem több százeres nagyságrendnél kezdődik? Ez elég lesz egy 2018-as váltáshoz?
Figyelt kérdés
Szerintem nem. Figyelem a híreket, de nagyon kevésnek tűnik ez nekem. A Hősök terén is alig voltak. A drónfelvétel alapján pár ezer fő. Ők akarják leváltani a mostani kormányt? Mert meglátásom szerint, ez nagyon kevés lesz 2018-ban.2017. ápr. 13. 11:23
11/25 anonim válasza:
Azt már csak mellesleg jegyzem meg, hogy az Eurázsiai Uniónak nem tagja Kína, mert ennek a szervezetnek Oroszország meg 4 ex-szovjet tagállam a tagja.
12/25 A kérdező kommentje:
De nagy rá az esély, hogy csatlakoznak. Már téma egy ideje.
2017. ápr. 13. 12:29
13/25 anonim válasza:
Ha fogalmad nincs a közgazdaságtanról, akkor ne akard beállítani a saját véleményed úgy, mint ha barmi köze lenne a közgazdaságtanhoz.
Ha adott egy 100 milliós és egy 10 milliós ország, az előbbinek a GDP-je csak kétszer annyi, mint utóbbinak, akkor az utóbbi polgarai valószínűleg jóval jobban élnek. Igen, ha fegyverkezni akarnának vagy egy harmadik országgal szemben kell a gazdasági érdekeiket érvényesíteni, akkor számíthat a gazdasági súly is.
De ha a gazdasági súlyt nézed, az EU összes GDP-je magasabb Kínáénál, az USA kb. egy szinten van Kínával. Akkor most ki az erősebb gazdaságilag?
14/25 anonim válasza:
Az Eurázsiai Gazdasági Unió Putyin magánszervezete. Nem fog csatlakozni hozzá Kína, aminek a gazdasága amúgy 10-szer akkora, mint ennek az uniónak együtt.
15/25 anonim válasza:
Miert kezeled az EU-t egyutt ?! Te sem ertessz a kozgazdasaghoz. Egy orszag gazdasaga. Az EU hol egy orszag?! Ne mar egy kumulalt valamit hasonlitsal egy orszaghoz....Kerdezo, jo dolog az Eurazsiai Unio, jopar dologban mar most elorebb vannak az EU-nal. Az EU hamar szetesik, ennek mar a Brexittel elkezdodtek a jelei es ugy tudom Hollandia is szavazni fog a tagsagrol.
16/25 A kérdező kommentje:
Azért kezeli, mert a liberálisok szerelmesek az Európai Unióba. A magyaroknál jóval civilizáltabb angolok meg már rég felismerték, hogy ki kell lépni, mert egy nagy szemétdomb az egész!
2017. ápr. 13. 12:44
17/25 anonim válasza:
3-as válaszra reagálva: azért a vasárnapi 80 ezres létszám is eléggé ferdítve hangzik. Én a látottak alapján jóindulattal 40 főre ezerre saccolnám maximum.
19/25 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy a tüntetés alapból nem ott kezdődik, hogy benyomjuk a tuc-tuc zenét, leülünk az út közepére, és hullarészegen ordibáljuk, hogy "Európa!"... A tegnapi "tüntetés" az inkább egy szabadtéri bulira hasonlított. Nem tudtam eldönteni hirtelen, hogy ez most a Balaton Sound vagy egy kormányellenes tüntetés... Egy tüntetés nem így néz ki. Ez egy buli... Mondjuk annak jó volt, csak akkor ne nevezzük tüntetésnek, mert ahhoz nem sok köze volt.
20/25 anonim válasza:
Kérdező! Milyen hátrányod származott eddig neked az EU tagságból amúgy? Fel tudod tételesen sorolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!