Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elhurcolták a tüntetőt a...

Elhurcolták a tüntetőt a lakásából! Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
[link]
2017. ápr. 11. 17:11
1 2 3 4
 21/33 Szimeon ***** válasza:
Mert ha én most kimegyek itt az utcára és a szemben lévő kocsmába bemegyek és egy bottal hátbaverem a pultost, majd hazajövök és bezárom az ajtót, akkor a kihívott rendőrök előbb elfogatóparancsot szereznek, vagy kiadják a kőrözést, és csak akkor rángatnak ki a fürdőkádból???
2017. ápr. 11. 19:04
 22/33 anonim ***** válasza:
65%
444, tehát fele sem igaz. Egyébként gyurcsányék a szemét lőtték ki olyan embernek, aki még csak részt sem vett a tüntetésen, ahhoz képest ez semmi.
2017. ápr. 11. 19:09
 23/33 anonim válasza:

Ott helyben is állítottak elő tüntetőket, akkor őt miért nem? Mikor az ismerősét igen?

Amúgy meg a testi sértésnek nem az lesz a procedúrája, hogy miután te megvertél valakit és hazamentél, akkor a rendőrség utána szépen beront a házadba, hanem előtte feljelent akit megvertél és meg kell jelenned majd a bíróságon.

2017. ápr. 11. 19:16
 24/33 anonim ***** válasza:
27%
Anno szemmagasságban lőttek gumilövedédeket rendőrök vagy izraeli kommandósok és ki is lőtték valakinek a szemét, ehhez képest ez semmi
2017. ápr. 11. 19:17
 25/33 anonim válasza:
Jó, ez ehhez képest semmi. De idáig kell eljutni megint egy országban? Ez az elszomorító itt.
2017. ápr. 11. 19:20
 26/33 anonim ***** válasza:
57%

Rendőrt pl. festékkel leönteni nem hivatalos személy elleni erőszak, vagy én tudom rosszul?

Mert akkor had ne sajnáljam már meg! :O

2017. ápr. 11. 19:31
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

44% uncsi. De mi még a különbség? Most senki nem szedte fel az utat, senki nem gyujtogatott éa dobálózott és ismereteim szerint tankot sem loptak, és nem ostromolták a sándor palotát csak tüntettek előtte.

Ezek után borzasztónak tartottam volna ha festékes lesz...

2017. ápr. 11. 22:01
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Ja meg ez a szöveg a kesvencem: "izraeli kokmandósok".... Fu basszus.... Ebben aztán lehet cucc
2017. ápr. 11. 22:02
 29/33 anonim ***** válasza:
#28 [link]
2017. ápr. 12. 07:38
 30/33 anonim ***** válasza:
Ja ez a cikk még a nagyon hiteles időből való.
2017. ápr. 12. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!