21/33 Szimeon válasza:
Mert ha én most kimegyek itt az utcára és a szemben lévő kocsmába bemegyek és egy bottal hátbaverem a pultost, majd hazajövök és bezárom az ajtót, akkor a kihívott rendőrök előbb elfogatóparancsot szereznek, vagy kiadják a kőrözést, és csak akkor rángatnak ki a fürdőkádból???
22/33 anonim válasza:
444, tehát fele sem igaz. Egyébként gyurcsányék a szemét lőtték ki olyan embernek, aki még csak részt sem vett a tüntetésen, ahhoz képest ez semmi.
23/33 anonim válasza:
Ott helyben is állítottak elő tüntetőket, akkor őt miért nem? Mikor az ismerősét igen?
Amúgy meg a testi sértésnek nem az lesz a procedúrája, hogy miután te megvertél valakit és hazamentél, akkor a rendőrség utána szépen beront a házadba, hanem előtte feljelent akit megvertél és meg kell jelenned majd a bíróságon.
24/33 anonim válasza:
Anno szemmagasságban lőttek gumilövedédeket rendőrök vagy izraeli kommandósok és ki is lőtték valakinek a szemét, ehhez képest ez semmi
25/33 anonim válasza:
Jó, ez ehhez képest semmi. De idáig kell eljutni megint egy országban? Ez az elszomorító itt.
26/33 anonim válasza:
Rendőrt pl. festékkel leönteni nem hivatalos személy elleni erőszak, vagy én tudom rosszul?
Mert akkor had ne sajnáljam már meg! :O
27/33 anonim válasza:
44% uncsi. De mi még a különbség? Most senki nem szedte fel az utat, senki nem gyujtogatott éa dobálózott és ismereteim szerint tankot sem loptak, és nem ostromolták a sándor palotát csak tüntettek előtte.
Ezek után borzasztónak tartottam volna ha festékes lesz...
28/33 anonim válasza:
Ja meg ez a szöveg a kesvencem: "izraeli kokmandósok".... Fu basszus.... Ebben aztán lehet cucc
30/33 anonim válasza:
Ja ez a cikk még a nagyon hiteles időből való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!