A CEU miatt azért van ekkora hiszti, mert Sorosé vagy mert valamiféle liberálisképző?
Hogyha mondjuk a Nyugat-Magyarországi Egyetemet akarnák átszervezni, ahogy a múltban is tették, senki sem szólalna fel ellene.
Eddig sem szólaltak fel.Volt 1-2 ember, aki elmondta nem tetszik neki és ennyi.
Pedig az NYME értelmes képzéseket biztosít, a közgazdaságtól kezdve , műszaki képzéseken át a pedagógiáig.
Ha megszűnne, sokaknak az sem tűnne fel szerintem.
Viszont,a CEU-nak akkora hírértéke van, mintha egyszerre 10 magyar felsőoktatási intézményt akarnának megszüntetni.
A CEU szakjainak egy része értelmetlen,áltudományos.
Csak azért tettek be 1-2 értelmesebb hangzásút,hogy ne gondolja azt mindenki, hogy azaz intézmény egy szabadelvű tranvesztita-genderológus vagy kisebbségvédő képző.
# 4/11 Időpont tegnap 19:31
Ne keress ott paradoxont ahol nincs. Nem azért tüntetnek, hogy legyen a CEU fizetős.
A CEU képzéseinek a többsége értelmes, közgazdaságtan, üzleti szakok, matek, IT, politológia/jogi szakok,nagyon könnyű most kiragadni ezt a gender szakot, ami amúgy az ELTÉn is van...
Ami meg a NYME-et illeti :DDDDDDDDDD
Nézd már meg a 2 egyetem helyezéseit a nemzetközi felsőoktatási ranglistákon :D Ha egyáltalán a NYME-nek van egyáltalán valami helyezése rajtuk :D
Na meg hogy milyen oktatók dolgoznak a 2 egyetemen.
A CEU-n Harvardon, Princetonon, Stanfordon, University of California-n doktorált oktatók vannak, nyugodtan nézd meg valamelyik szak tantervét, és nézz szét a kurzusokat tartó tanárok közt.
Te ilyet a NYME-en hol látsz? :DDDDDDDDDD
Annyira vicces ez a kérdés, de komolyan felröhögtem. Mintha kb. a suzukiddal izmoznál a piros lámpánál egy 6-os BMW-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!