Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A törvény melyik része lehetet...

A törvény melyik része lehetetleníteni el a CEU-t?

Figyelt kérdés

Be tudja valaki linkelni?

A szokásos mellébeszéd meg 444 szennylap nem érdekel, mindenki azt hazudik meg úgy forgat ki, ahogy akar, csak a törvényt fogadom el.

Hol van az leírva, hogy a CEU-nak be kell zárnia, el kell mennie stb, amit annyira harsognak?

2017. ápr. 10. 13:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
..."román igekötő"...(OMG...:))
2017. ápr. 10. 17:55
 22/22 anonim ***** válasza:

"Megint ott tartunk, hogy az egyenlőség elérése érdekében víz alá nyomjuk azt, aki kiemelkedő, többet teljesít másoknál.

Az egyenlőség elérése érdekében vajon miért nem a többi magyar egyetem akkreditáltatja a saját képzését valamelyik neves intézménnyel??? Hiszen nekik is jogukban állna... maximum a képességeik kevesek hozzá."

És mennyire igazad van! Ez a CEU téma is pont ugyanaz a jó magyar primitívség, amiről már 100 éve is írtak a költőink és amit bármelyik buszon hallgathatsz az emberektől.

Ez a magyar politikai és társadalmi hozzáállás:

Ha én egy szánalmas, gyenge balfék (darab sz**) vagyok, akkor nem felnőni akarok a jobbakhoz vagy éppen náluk is jobb lenni, hanem megfogni őket és ugyanolyan szánalmas, gyenge balféket akarok csinálni belőlük, mint én vagyok.

Ez megy minden szinten már 100 éve. Amint valaki kiemelkedő és többet tud, azt azonnal vissza kell húzni anyagilag, szellemileg, törvényi szabályozással.

2017. ápr. 10. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!