Az emberek miért szeretik az Oroszokat annyira?
"nem rúgnak ki a munkahelyedről, ha nem vagy liberális"
Én nem vagyok liberális, de sehonnan nem rúgtak még ki emiatt. Lehet bennem van a hiba...
"...szabad véleményt formálni minden történelmi eseményről..."
Hát igen. Csak, ha azt kimered mondani, hogy a nácik és a komcsik együtt rohanták le Lengyelországot, akkor megbüntetnek. Katynról nem is beszélve. A kommunizmus bűneit mai napig nem nagyon vallják be.
Az orosz ugyan úgy alja nép marad.
"Hát igen. Csak, ha azt kimered mondani, hogy a nácik és a komcsik együtt rohanták le Lengyelországot, akkor megbüntetnek."
Melyik országban élsz? Ki büntet meg és milyen jogcímen?? Tényleg érdekel.
Dehogy sírják vissza a magyarok az oroszokat, dehogy szeretik őket!
Van egy Kedves Vezetőnk, na ő igen, ő anyagilag nagyon jól jár azzal, hogy kiszolgáltatja Magyarország jövőjét Putyinnak, amit a Kedves Vezető hívei fel sem fognak. A hívek meg annyira agymosottak, hogy legyen bármilyen árulkodó jel, ami a Kedves Vezető becstelenségére utal, azt nem veszik észre. Mit számít 500000 billiárd forint, ha volt 2010 előtt egy nokiás ügy?!
Ez egyszerű. Azért szeretik őket mert belett adva nekik hogy ők a jók. Nem az Oroszgazdasággal van itt gond hanem a hozzállással. Mit tettek Ukrajnával? Mit tettek azt orosz gyarmatokkal. Erről miért nem beszél senki? Mit tettek amikor "felszabadítottak" minket? Jönnek tankokkal, gyilkolnak, háborúznak. Amint Magyarország megint nem lesz hasznukra ugyanez vár ránk is. Aggresszívak és konzervatívak.
Nem az a szabadság, a fejlődés, a kúltúra. Egyszerűen ellett hitetve velük mert most Orbán pacsizik Putin-nal mert vagy fenyegeti vagy csak mert felhasznála Európa Uni szétszabdalására ami méginkább segíti az oroszok világuralmi törekvéseit, mert ha szétoszlik az EU úgy szálhatja meg országokat ahogy csak akarja, Amerika nem fog minket megvédeni és mivel nem lesz összefogás se, így baszhatjuk. CSak az idióta tudatlan paraszt emberek szeretik őket akiket sikereset tanít a Habonyi propaganda média, akiknek lehet mosni az agyát.
Szóra se érdemes, de szerintem Puzsér nem erre gondolt, másfelől azért nem nevezhető valami nagy klasszikusnak, hogy így hivatkozzunk rá. :D
S hogy én is jöjjek egy idézettel: "Jót s jól! Ebben áll a nagy titok." (Kazinczy Ferenc)
Amúgy meg ha valaki jól tudja ezeket az igekötős szabályokat, akkor is tudja, ha fáradt, és siet, és tisztában van vele, hogy az alkalmazásuk nem kerül plusz energiába. De te következetesen vétetted el ezeket, így nem lehet elgépelésre és hasonlókra hivatkozni. Az ilyesmi az Orbán-féle gerinctelenek menedéke. A gerincesek megköszönik, hogy rávilágítottak a hibájukra, megfontolják a tanácsot, és törekednek a fejlődésre.
De mint írtam, tartalmi tévedéseid is voltak.
Az orosz gazdasággal nagy gondok vannak: bizonytalan. Az a bank pl. amelyik az orosz hitelt akarta adni az orosz erőműhöz, nem volt éppen olyan állapotban, hogy bízni lehessen benne. Ez leegyszerűsítve azért aggályos, mert velük kötünk kizárólagos hitelszerződést, ők x idő múlva mondjuk nem tudnak fizetni, van egy negyedig megépített erőművünk, és elakad a finanszírozás. Márpedig a visszafizetési határidők nagyon szorosak, és akkor is jár, ha éppen az oroszok hibájából nem működik az erőmű.
Az, hogy amikor felszabadítottak, jöttek a tankjaikkal, háborúztak, gyilkoltak, szerintem teljesen érthető, hiszen háború volt, mi meg a rossz oldalon álltunk, és nem adtuk meg magunkat, továbbá a civileket is háborúra szólították fel. A baj azzal volt, hogy utána évtizedekig itt is maradtak békeidőben is. A tömeges nemi erőszak, a rablások meg ilyesmik a háború "kellemetlen melléktermékei" voltak az összes oldalon.
Azért most orosz háborús megszállástól tartani elég nagy hülyeség lenne, és nem csak a NATO tagság miatt, hanem amúgy is. Gazdasági kizsigerelés, na az igen. De ehhez nem kellenek igazán fegyverek, háború, nemi erőszak nélkül is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!