Az emberek miért szeretik az Oroszokat annyira?
"Inkább csak a jobboldali beállítottságú embereken veszem észre, hogy szeretik az oroszokat."
Van benne igazság, de én jobboldaliként nem szeretem őket. Sőt, a legtöbb keleti néptől és kultúrától - leszámítva néhányat - irtózok. Kulturálisan nem érnek fel hozzánk.
Igazán én se értem ezt a fene nagy orosz barátságot. Oké, hogy most Putyin elvtárs ott van az elnöki székben és Orbánnak az a mintaállam, de kicsit túlzásnak tartom, hogy itthon nagy az orosz propaganda. A Horthy-korszakban a németeknek nem volt ekkora, még a világháború közepén se. Talán ez a nagy visszasírás azért is lehet, mert a legtöbb mostani politikus mind részt vett a Kádár-rendszerben. Azért se lehet nálunk normális, tiszta demokrácia. Meg talán Viktorról tudhatnak az oroszok jó néhány dolgot, amivel sakkban lehet tartani.
6-osnak abban igaza van, hogy a legtöbb kommunista vezető a XX. század elején az zsidó származású volt. A zsidó gyűlölet akkor többek között azért erősödött meg. Ez nem titok, történészek alátámasztották - Romsics Ignác ezért le lett antiszemitázva. A többi az hülyeség, egy összeesküvés elmélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!