Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért szeretik az...

Az emberek miért szeretik az Oroszokat annyira?

Figyelt kérdés
Egyre inkább azt veszem észre az emberek visszasírják az oroszokat de miért van ez ?

2017. ápr. 9. 22:44
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
18%
Mer a szovjetek édestestvéreink. Annak idejin is a vörös hadcsereg szabadította fel a magyar népet.
2017. ápr. 9. 22:51
 2/49 anonim ***** válasza:
21%
Esetleg ezt alá is tudod támasztani valamivel? (Nehogy Gorbán vagy bandája szövegeit hozd!!)
2017. ápr. 9. 22:52
 3/49 anonim ***** válasza:
75%
Azért mert ami most van úgy gondolják, hogy rossz, ezért ennek keresik az ellen polusát gondolván hogy ott minden jó. Nyugat helyet Oroszország akarunk lenni és a Miniszterünk is így gondolja.
2017. ápr. 9. 22:54
 4/49 anonim ***** válasza:
90%
Az emberek egy jó része képtelen meglenni egy erős vezető nélkül, aki megmondja, hogy mit csináljon. Irigylik putyint az oroszoktól, aki megtestesít egy idealizált vezetőt, aki felvirágoztatja a nemzetét és nincs szükség semmiféle demokráciával járó nehéz döntésre, mérlegelésre. Ott a cár atyuska, aki mindent elintéz.
2017. ápr. 9. 22:56
 5/49 anonim ***** válasza:
76%
Inkább csak a jobboldali beállítottságú embereken veszem észre, hogy szeretik az oroszokat. Merthogy "ott nincsenek migránsok" stb. Azt mondjuk elfelejtik, hogy csak Moszkvában kb. 2 millió muszlim él, de mindegy... :D Meg nem szeretik az EU-t, ezért hangoztatják annyira, hogy a nyugattal szemben ők inkább az oroszokhoz akarnak közeledni. De valamiért a fiatalok nem Moszkvába vándorolnak Magyarországról, hanem Londonba, Berlinbe, Bécsbe. Fene se érti... :))) Aztán amikor felteszed nekik a nagy kérdést, hogy "'56?"... :D "Hát az nem is úgy vót, a szovjet meg az orosz nem ugyanaz, az oroszok nem komcsik" stb. Mondjuk az ország elnöke egy ex KGB-s faszf3j, aki valószínűleg visszasírja a régi szép időket, de ez elhanyagolható ugye... :D
2017. ápr. 9. 22:59
 6/49 anonim ***** válasza:
11%
Akkor leírom nyíltan. Ezt törölni fogják. A kommunista vezetők egytől egyik karvaj zsidók voltak. Rákosi Lenin Kun Béla ( ha esetleg elfelejtenétek hogy volt itt előttük is vörösterror) Egyálltalán nem oroszok voltak. 2: Azok a zsidók most az eu ban vannak és ugyanazt akarják mint harminc éve csak éppen elhitetik az emberekkel hogy ez az egyetlen választás. Vagyis közös bank közös rendőrség közös hadsereg. Mindent irányítani akarnak hogy utána ugyanúgy kommunista féle terror legyen. Csakhogy ezt a független országok mint oroszország nem engedik. Ezért az eszméért szeretik az oroszokat. Mellesleg kifelejtették a karvaj bandatagok hogy mindenki hatalmat akar úgyhogy nem fogják odaadni a metélt pö cs üknek akárhogy sírnak.
2017. ápr. 9. 23:06
 7/49 anonim ***** válasza:
89%
Mennyire? Mert nekem ez nem igazán tűnt még fel. Persze, vannak akik azt mondják, hogy jobb volt a Kádár- rendszer, meg a szocializmus, stb., de egyrészt nem hiszem, hogy olyan sokan lennének, másrészt ők sem az oroszokat sírják vissza, inkább csak a Kádár- rendszer "nyugalmát", kiszámíthatóságát.
2017. ápr. 9. 23:07
 8/49 anonim ***** válasza:
45%

"Inkább csak a jobboldali beállítottságú embereken veszem észre, hogy szeretik az oroszokat."

Van benne igazság, de én jobboldaliként nem szeretem őket. Sőt, a legtöbb keleti néptől és kultúrától - leszámítva néhányat - irtózok. Kulturálisan nem érnek fel hozzánk.

Igazán én se értem ezt a fene nagy orosz barátságot. Oké, hogy most Putyin elvtárs ott van az elnöki székben és Orbánnak az a mintaállam, de kicsit túlzásnak tartom, hogy itthon nagy az orosz propaganda. A Horthy-korszakban a németeknek nem volt ekkora, még a világháború közepén se. Talán ez a nagy visszasírás azért is lehet, mert a legtöbb mostani politikus mind részt vett a Kádár-rendszerben. Azért se lehet nálunk normális, tiszta demokrácia. Meg talán Viktorról tudhatnak az oroszok jó néhány dolgot, amivel sakkban lehet tartani.

6-osnak abban igaza van, hogy a legtöbb kommunista vezető a XX. század elején az zsidó származású volt. A zsidó gyűlölet akkor többek között azért erősödött meg. Ez nem titok, történészek alátámasztották - Romsics Ignác ezért le lett antiszemitázva. A többi az hülyeség, egy összeesküvés elmélet.

2017. ápr. 9. 23:31
 9/49 anonim ***** válasza:
73%
A Kádár-rendszer visszasírását szoktam hallani az emberektől. Persze azoktól akik átélték hogy milyen volt az. Az oroszokra úgy szoktak tekinteni hogy ők hozták ide a szocializmust. Azt figyeltem meg hogy akik visszasírják a Kádár-rendszert és az oroszokat jótevőinknek tekintik, azok valójában úgy gondolják hogy Magyarországon csak a diktatúra működőképes. Mert ha demokrácia van akkor néhányan gátlástalanul lopnak. Míg a kommunista diktatúrában nem lehetett így lopni. Például egyik államosított kastély festményét három elvtárs is el akarta lopni. Az egyiknek sikerült is, erre a másik kettő feljelentette és még aznap félholtra verték a terror házában. Míg ma afféle szervezett bűnözés folyik, vagyis nem jelentgetik egymást hanem szervezetten lopnak.
2017. ápr. 9. 23:43
 10/49 anonim ***** válasza:
22%
akiket én ismerek talán 1 nem utálja a ruszkikat de az amcsikat sem szeretik, mind a kettő fő buzeráns okozott már elég féreg dolgot és az a baj hogy nem is akarnak leállni
2017. ápr. 10. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!