Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek van esélye a...

Szerintetek van esélye a Momentum mozgalomnak?

Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikusak, mikor megismertem őket, a nézeteiket, először éreztem hogy a politikának van értelme. És ha bekerülnének, magabiztosan és tudatosan tudnám letenni a szavazatomat mellettük. Hiába vagyok első szavazó. Különben nem nagyon vagyok érdekelt a politikában, de a szüleim által mindig képben voltam az aktuális helyzettel. Szerintetek van rá esély, hogy bekerüljenek, és egy esetleges kormányváltásra kerüljön sor? Köszi a válaszokat!

2017. ápr. 6. 17:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%

Kormányváltás, ráadásul a Momentumra?

ESÉLYTELEN.

2017. ápr. 6. 17:11
 2/14 meszike91 ***** válasza:
83%
18-ban van esély a bekerülésre. Kormányváltásra nincs, vagy legalábbis nem a Momentum részéről.
2017. ápr. 6. 17:14
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
A parlamentbe jutásra talán, többre nem.
2017. ápr. 6. 17:18
 4/14 A kérdező kommentje:

csak abból kiindulva gondolkodtam ilyen nagy volumenő dolgokra mint kormányváltás, mert ez a reformpolitika, amit kezdeményeztek, rengeteg embernek kezdte felnyitni a szemét.

de nyilván ez még a jövő zenéje. szerintetek az elkövetkezendőkben nincs is esély kormányváltásra?

2017. ápr. 6. 17:25
 5/14 anonim ***** válasza:
29%
Hát ha a fidesz kitalálja, hogy minden külföldre üldözött fiatalt visszatoloncol, akkor egyből lesz kormányváltásra szavazóbázis. Egyébként ilyen tendenciával - hogy minden értelmes elmegy az országból -, nem lesz semmilyen váltás. Az öregek szép lassan kihalnak, a fiatalok elmennek, kaput.
2017. ápr. 6. 17:26
 6/14 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem eléggé esélyes, hogy be fognak kerülni 2018ban. Remélem a Fidesz elveszti az abszolút többségét, és akkor van esély leváltására a következő választáson.
2017. ápr. 6. 17:56
 7/14 anonim ***** válasza:
33%

A magyarok buták és sikertelenek, ezért buta és a politikán kívül sikertelen vezetőkre van szükségük.

A momentumosok túl okosak a többségnek, így semmi esély nincs, hogy leváltsák a kormányt.

2017. ápr. 6. 18:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mifelénk mondani szokták, kb. annyi esélye van, mint Szálasinak a népbíróság előtt... :D
2017. ápr. 6. 18:24
 9/14 anonim ***** válasza:
max bekerülnek. De, hogy a kooperációt alapból kizárják más pártokkal nagyon nem szimpatikus. A lényeg Magyarország lenne, nem a pártérdekek, szóval a szememben már most megbuktak..
2017. ápr. 6. 18:43
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Tedd le a szavazatodat melléjük. Minél megosztottabb ellenzékre van szükség.

Igen, jó esélyük van a kormányváltásra, sőt kétharmadra, négyötödre is.

2017. ápr. 6. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!