A Momentum mozgalomnak/pártnak mi az álláspontja a migrációról?
Nyilatkoztak erről már valamit?
Szimpatikus, hogy ellenzik az olimpiát.Viszont, hogyha a migránsok bohócát szeretnék polírozni,akkor máris nem szimpatikusak.
# 3/3 Időpont ma 22:13
Tehát szerinted a kék plakátok védtek meg minket? :-D Az emberi értelem tényleg csak felülről korlátos.
"Tehát szerinted a kék plakátok védtek meg minket? "
Mondtam ilyet? :) Te erre következtettél a fenti kommentemből? Gratulálok :)
Nem, nem a kék plakátok védtek meg minket, d mondjak valamit? Abszolút nem látom kárát a kék plakátoknak. Ezerszer inkább költsünk kék plakátokra, minthogy terrorfenyegetettségben éljünk. Persze, tudom, te inkább rettegnél attól, hogy az utcán lövöldözzenek, vagy nem tudom milyen beteg gondolkodásmódod lehet, de ha engem kérdezel, inkább nyíltan és őszintén számoljunk le a polkorrektséggel, és mondjuk ki, hogy ha tetszik, ha nem, a Nyugat és Magyarország közül nekünk volt realisztikus válaszunk a migrációra...
utolsó: Azt kellene látnod, hogy a terrorfenyegetettséggel való riogatás (kékplakátok, médiában való riogatás, internetes kamuoldalak) kizárólag politikai haszonszerzési céllal történik (közpénzen), de mindez a megoldásban 0% hasznot hajt. Én, aki teljesen ellenzem ezt a feszültségkeltést, ugyanakkor természetesen azt vallom, hogy nem lehet a menekülteket vaktában egedni vonulni. Csak hogy a kormány kifejezett célja a társadalomban fezsültségeket kelteni és megosztani minket. És tudod, - mostanában divatos szó - de szerinem, ha valami, akkor AZ hazaárulás, ha egy kormány szándékosan, médiaszakemberek segítségével ugrasztja össze az ország lakosságát.
Egy szó mint száz, két különböző dologról beszélünk. Van egyszer a migránsokkal való hangulatkeltés, ami nettó gaztett és van a migrációs válság, amit pedig határozott lépésekkel természetesen orvosolni kell. Értesz engem?
# 5/6 Időpont ma 07:47
Annak ellenére, hogy tagadod, mégis ezt állítod másodjára is. Kék plakátokra való költést szembeállítod a terrorfenyegetettséggel megint. Mintha e kettő közül kéne választani egyet. Mi ez ha nem "a kék plakátok védtek meg minket"? A hiba az ön készülékében van.
A "mi" válaszunk a migrációra meg az volt, hogy odabuszoztattuk meg vonatoztattuk az osztrák határra őket :-D Az ám realisztikus, igazi emberi és európai! :-D
"kellene látnod, hogy a terrorfenyegetettséggel való riogatás (kékplakátok, médiában való riogatás, internetes kamuoldalak) kizárólag politikai haszonszerzési céllal történik (közpénzen)"
Jajjj hagyjuk már ezt. Amennyire "politikai" haszonszerzési céllal történt a plakátkampány, annyira épp politikai haszonszerzési céllal készült az 5 %-os kamupártok kampánya is...vagy nem így lenne?
"Én, aki teljesen ellenzem ezt a feszültségkeltést, ugyanakkor természetesen azt vallom, hogy nem lehet a menekülteket vaktában egedni vonulni."
De ez miért lenne feszültségkeltés én azt nem értem? Talán nem kellene, mert szerinted a magyar ember hülye, és nem tudja eldönteni magától, hogy szimpatizáljon-e az erőszakoló, homogén, ordibáló, allahakbarozó csordával? Szerinted ezek szerint mindenki hülye, és külön a kampány "gyűlöletkeltése" kell ehhez, hiszen minden értelmes ember amúgy elítélné... :) Aha, hogyne.
"Csak hogy a kormány kifejezett célja a társadalomban fezsültségeket kelteni és megosztani minket."
Minket? Kik azok a "mi"? A szír migránsok nem tartoznak a magyar társadalomhoz.
"És tudod, - mostanában divatos szó - de szerinem, ha valami, akkor AZ hazaárulás, ha egy kormány szándékosan, médiaszakemberek segítségével ugrasztja össze az ország lakosságát."
Mert talán az ellenzéki pártok ezt nem csinálják sokkal durvábban. Rémisztő a kettős mércéd.
Továbbra is azt mondom, egy kormánynak, és főleg egy nemzetnek joga van eldönteni, ha valami nem tetszik neki. Ezerszer inkább szavazok az egészséges önvédelemre, mint a Nyugat bevándorláspolitikájára. Furamód egyébként arra még nem nagyon hallottam érvet tőled, hogy a Nyugat mit csinált volna jobban a Fidesznél. De őszintén szólva ez nem meglepő, hiszen azt vettem észre, hogy az ellenzékiek inkább árkon-bokron keresztül kormánykritikus álláspontot foglalnak el, csak, hogy ne tűnjenek teljesen hiteltelennek. Még akár a realisztikus kommentárról is lemondanak a kormánykritika érdekében.
# 8/8 Időpont ma 13:18
LOL. Ott azért leestem a röhögéstől amikor azt hazudod, hogy az ellenzéknek keményebb propagandája lenne mint az elQrmánynak :-D LOL. Végülis, nem a kormány követi Göebbelst meg Finkelsteint, ááá, dehogy.
"kellene látnod, hogy a terrorfenyegetettséggel való riogatás (kékplakátok, médiában való riogatás, internetes kamuoldalak) kizárólag politikai haszonszerzési céllal történik (közpénzen)"
-Ha nem látod, hogy ez jelenleg a világon fellelhető leghatékonyabb propaganda-stílus a jobboldalon, akkor ez azért van mert nem akarod látni. Ezzel én már nem tudok mit kezdeni...
"Én, aki teljesen ellenzem ezt a feszültségkeltést, ugyanakkor természetesen azt vallom, hogy nem lehet a menekülteket vaktában egedni vonulni."
- Szerinted ha a kormány kibéreli a plakáthelyek 70 százalékát és egyfolytában a migránsokról óbégat, szerinted mi, ha nem hangulatkeltés? Igen, az emberek el tudnak sok mindent dönteni. Egy részük. A többit pedig kiválóan lehet befolyásolni, de mondjuk inkább: hergelni. Fölöslegesen. A kormánynak megvannak a hivatalos eszközei ilyen kérdésekben és semmilyen szükség nem volt arra hogy szétplakátozzák az országot.
"Csak hogy a kormány kifejezett célja a társadalomban fezsültségeket kelteni és megosztani minket."
- Minket alatt az ország lakosságát értem. Nem gondoltam hogy ezt is félre tudod magyarázni.
"És tudod, - mostanában divatos szó - de szerinem, ha valami, akkor AZ hazaárulás, ha egy kormány szándékosan, médiaszakemberek segítségével ugrasztja össze az ország lakosságát."
- Nem, nem gondolom, tekintve hogy szép lassan a teljes média a kormány zsebébe vándorol. A plakáthelyeket pedig most oldjákmeg, hogy a köv. választásokra a 90 százalékuk a saját tulajdonukban legyenek. Megint azt mondom, ha nem látod az azért van mert nem akarod látni.
"Továbbra is azt mondom, egy kormánynak, és főleg egy nemzetnek joga van eldönteni, ha valami nem tetszik neki. Ezerszer inkább szavazok az egészséges önvédelemre, mint a Nyugat bevándorláspolitikájára. Furamód egyébként arra még nem nagyon hallottam érvet tőled, hogy a Nyugat mit csinált volna jobban a Fidesznél. De őszintén szólva ez nem meglepő, hiszen azt vettem észre, hogy az ellenzékiek inkább árkon-bokron keresztül kormánykritikus álláspontot foglalnak el, csak, hogy ne tűnjenek teljesen hiteltelennek. Még akár a realisztikus kommentárról is lemondanak a kormánykritika érdekében."
- Jelenleg a "nyugat" sok mindent rosszul csinál. Nem vetted ki a lényeget a mondanivalómból. Nem feltétlen a kormány effektív döntéseivel ellenkezem. A közmorál leépítése az ami nekem fájdalmas. Ezt pedig a propaganda tette, nem más. Az idegengyűlölet még soha semmilyen jó eredményre nem vezetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!