A Momentum mozgalomnak/pártnak mi az álláspontja a migrációról?
Nyilatkoztak erről már valamit?
Szimpatikus, hogy ellenzik az olimpiát.Viszont, hogyha a migránsok bohócát szeretnék polírozni,akkor máris nem szimpatikusak.
"Ha nem látod, hogy ez jelenleg a világon fellelhető leghatékonyabb propaganda-stílus a jobboldalon, akkor ez azért van mert nem akarod látni. Ezzel én már nem tudok mit kezdeni..."
Ha terrorcselekmények történnek szerte Nyugat- és Ésszak-Európában, akkor az erre történő figyelemfelketlés mégis mely része propaganda szerinted? :) Kíváncsian várom, főleg akkor, ha konkrét svéd rendőrök és amerikai újságírók is ezen álláspontot támasztják alá. Szerinted az is a Fidesz hibája, hogy a nyugati liberális sajtó válságban van a folyamatos hazudozás miatt?
"Szerinted ha a kormány kibéreli a plakáthelyek 70 százalékát és egyfolytában a migránsokról óbégat, szerinted mi, ha nem hangulatkeltés?"
70 %? Erről milyen adatot van???
"Igen, az emberek el tudnak sok mindent dönteni. Egy részük. A többit pedig kiválóan lehet befolyásolni, de mondjuk inkább: hergelni"
Mint a baloldali szimpatizásoknál. Igen, jól látod, gratula!
"Fölöslegesen. A kormánynak megvannak a hivatalos eszközei ilyen kérdésekben és semmilyen szükség nem volt arra hogy szétplakátozzák az országot."
Ha arról van szó, hogy az édesanyád ne járjon csadorban, meg hogy a meleg ismerőseid torkát ne vágják át, akkor de, nagyon is szükség volt a plakátokra. Persze nyilván szerinted nem, hiszen cska Habony által pénzelt idióta lehetek, de ezt az érvelést már régen megszoktam tőletek.
"- Minket alatt az ország lakosságát értem. Nem gondoltam hogy ezt is félre tudod magyarázni."
Na, akkor magyarázd meg nekem, hogy az ország lakosságába hogy tartoznak bele a szír migránsok???
"nem, nem gondolom, tekintve hogy szép lassan a teljes média a kormány zsebébe vándorol."
Nyilván, hisz a 444, az index, az origo, a hvg, a Népszava és az RTL és a kormány zsebében van.... :D
"A plakáthelyeket pedig most oldjákmeg, hogy a köv. választásokra a 90 százalékuk a saját tulajdonukban legyenek. Megint azt mondom, ha nem látod az azért van mert nem akarod látni."
Nem, hanem azért van, mert konkrétan csak sz@rt dobálsz, de konkrét bizonyítékod az állításaid alátámasztására nincs :)
"A közmorál leépítése az ami nekem fájdalmas."
Jó, akkor sorold szépen, mitől lett leépítve a morál. hallgatlak.
"Az idegengyűlölet még soha semmilyen jó eredményre nem vezetett."
Miért, az idegenszeretet mikre vezetett? Halljam, soroljad!
# 11/11 Időpont ma 17:45
Nem mondasz semmit, nem érvelsz, és csak szart dobálsz. Komolyan nem értem miért csodálkozol, hogy ugyanezt kapod vissza.
És harmadjára is kijelented, hogy a kék plakátok mentettek meg minket :-)
"Nem mondasz semmit, nem érvelsz, és csak szart dobálsz. Komolyan nem értem miért csodálkozol, hogy ugyanezt kapod vissza."
Pedig szerintem kettőnk közül mindkettő érvelt, ha az enyéimre nem tudsz válaszolni, inkább mondd ki, hidd el, még az is őszitnébb reakció, mint hogy így kibekkeled a válaszadás felelősségét.
"És harmadjára is kijelented, hogy a kék plakátok mentettek meg minket"
A fenti kommented alapján akkor inkább ne várjak erre ellenérvelést? Rendben.
# 13/13 Időpont ma 17:58
Mire szeretnél választ kapni? Ez még demagógia szintjét se üti meg amit te leírsz. Ez egy semmi. Semmire nincs mit válaszolni. Amire lehetett válaszoltunk többször is, csak ignorálod, mivel nem tudsz vele mit kezdeni.
És igen, háromszor kimondtad:
3-as komment: Inkább gyűlöletkeltés, mint terrortámadás
#5: "Ezerszer inkább költsünk kék plakátokra, minthogy terrorfenyegetettségben éljünk."
#11: "Ha arról van szó, hogy az édesanyád ne járjon csadorban, meg hogy a meleg ismerőseid torkát ne vágják át, akkor de, nagyon is szükség volt a plakátokra."
Ennél többet nem tudlak kisegíteni.
"Mire szeretnél választ kapni? Ez még demagógia szintjét se üti meg amit te leírsz. Ez egy semmi. Semmire nincs mit válaszolni. Amire lehetett válaszoltunk többször is, csak ignorálod, mivel nem tudsz vele mit kezdeni."
Érdekes, mert inkább Te esetedben látom azt, hogy nem tudsz mit kezdeni az érvekkel. A valósággal sem tudsz mit kezdeni. Mire kellene válaszolnom? Talán én tartozom magyarázattal?
"És igen, háromszor kimondtad:
3-as komment: Inkább gyűlöletkeltés, mint terrortámadás"
Helyesbítsünk: inkább a valóság, mint a terrortámadás.
"Ezerszer inkább költsünk kék plakátokra, minthogy terrorfenyegetettségben éljünk."
Valóban. Egyetértek magammal.
"Ha arról van szó, hogy az édesanyád ne járjon csadorban, meg hogy a meleg ismerőseid torkát ne vágják át, akkor de, nagyon is szükség volt a plakátokra."
Ebben engem nem kell kisegíteni. Inkább mondd meg, te mégis milyen alternatívát javasolnál ehelyett. Hallgatlak!
# 15/15 Időpont ma 19:04
"Érdekes, mert inkább Te esetedben látom azt, hogy nem tudsz mit kezdeni az érvekkel. A valósággal sem tudsz mit kezdeni. Mire kellene válaszolnom? Talán én tartozom magyarázattal?"
A demagógia csak egy bizonyos szint alatt érv. Nem tehetek róla, hogy nem azon a szinten vagyok.
"Helyesbítsünk: inkább a valóság, mint a terrortámadás."
Gyakorlatilag az összes fideszes kék plakát hazugság volt, de ez gondolom téged nem zavar.
"Valóban. Egyetértek magammal."
Egy mondattal előtte még nem tetted.
"Ebben engem nem kell kisegíteni. Inkább mondd meg, te mégis milyen alternatívát javasolnál ehelyett. Hallgatlak!"
Mármint kék plakátok helyett? Mondjuk határőrség visszaállítása, normális infra a határvédelemre, bevándorlási hivatal kapacitásának növelése.
Mert, hogy az én anyámat tuti nem a kék plakátok miatt nem erőszakolták meg, az is biztos.
47-es kollega:
Nem értünk egyet, nem sikerül valahogy közelebb kerülni az álláspontunkkal. Semmi gond. Elférünk egy országban. Legyen jó hétvégéd!
"A demagógia csak egy bizonyos szint alatt érv. Nem tehetek róla, hogy nem azon a szinten vagyok."
És el is érkeztünk a személyeskedéshez :) Nem azon a szinten vagy, azt látom :) Kicsit alatta vagy.
"Gyakorlatilag az összes fideszes kék plakát hazugság volt, de ez gondolom téged nem zavar."
A külföldi híradások nem ezt mondják, mint ahogy a kint élő ismerőseim sem.
"Egy mondattal előtte még nem tetted."
Dehogynem :)
"Mármint kék plakátok helyett? Mondjuk határőrség visszaállítása, normális infra a határvédelemre"
Ezek meg is történtek.
"Mert, hogy az én anyámat tuti nem a kék plakátok miatt nem erőszakolták meg, az is biztos."
Pedig fogadd el szépen, belejátszott az is. A józan világlátású emberek nevében mondom: szívesen!
# 18/18 Időpont ma 13:04
LOL. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!