Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a magyarok félázsiaiak,...

Ha a magyarok félázsiaiak, akkor hogy lehet hogy én és a legtöbb magyar mégis európainak nézek ki?

Figyelt kérdés
Orbán hangoztatta már többször, és engem teljesen váratlanul ért, mert mindig európaiként gondoltam magamra (amit a szőke hajam, kék szemem és fehér bőröm is alátámaszt). Valahol azt olvastam hogy ez azért lehetséges, mert a felmenőim között vannak nem magyarok, de végigfutottam a családfámat amennyire csak lehetett az időben visszafelé, és csak magyar vezetéknevekkel találkoztam. Ez hogy lehetséges?
2017. ápr. 2. 22:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nemtom, én a szíriuszról gyüttem
2017. ápr. 3. 07:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Amit írsz, csak félig igaz. Sok magyar a mai napig a turanid típushoz tartozik, ami félig európai, félig ázsiai. Kazahsztánban pl. az emberek többsége ilyen, magyarok közül pl. Nagy Feró, Csukás István vagy Maksa Zoltán.
2017. ápr. 3. 07:45
 13/18 anonim ***** válasza:

"Ha a magyarok félázsiaiak, akkor hogy lehet hogy én és a legtöbb magyar mégis európainak nézek ki?"

A magyarok a legkeverékebb nép europában.

2017. ápr. 3. 08:28
 14/18 anonim ***** válasza:
A "félázsiai népség" nem a génekre vonatkozik, hanem a mentalitásra. Ha Ázsia a türkménbasi a nagy aranyozott szoborral, Nyugat pedig Angela Merkel szerény hajléka ( [link] ), akkor mi félázsiaiak vagyunk a kisvasutas-stadionos Felcsúttal... Nekünk ilyen "erős" vezér kell, aki megvéd minket.
2017. ápr. 3. 08:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Mert a mai magyar lakosság legnagyobb része germánok és szlávok. Na meg romák. Illetve ezek keeréke. Persze, hogy teljesen európainak néz ki a többség. Az igazi magyarokat megtizedelték. Már Vajk is. Erdélyben és néhány magyarországi településen még lehet találni igazi magyart.
2017. ápr. 3. 09:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Hogy még világosabb legyen : az ország nagy része - amibe nyílvá te is beletartozol a kinézeted miatt - ide telepített, asszimilált sváb, tót, stb. A családnév nem számít. Pl. egy cigány is lehet Szabó. Felvehettek simán magyar neveket a migránsok.
2017. ápr. 3. 09:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Orbán ezt a mentalitásra értette és ebben valóban igaza van.

Egyetértek vele. A különbség annyi, hogy ez neki tetszik, nekem meg nem.

2017. ápr. 3. 09:12
 18/18 anonim ***** válasza:

A honfoglaló magyarok se voltak ázsiaiak, kb a 95%-uknak teljesen europid kinézete volt. A mai magyarok is teljesen európaiak, genetikánk legközelebb az osztrákokhoz, csehekhez, szlovákokhoz áll:

[link]

Egyébként az igazi eurázsiai népek azok a fél-mongol szlávok akik több száz éven keresztül éltek a Mongol Birodalom alatt valamint rengeteg türk-mongol népet olvasztottak be. Jelenleg is több millió szláv él Belső Ázsiában, Mongóliában, a Távol Keleten. Hitler csak úgy nevezte a szlávokat hogy fehér mongolok, ázsiai horda.

2017. ápr. 3. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!