Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a magyarok félázsiaiak,...

Ha a magyarok félázsiaiak, akkor hogy lehet hogy én és a legtöbb magyar mégis európainak nézek ki?

Figyelt kérdés
Orbán hangoztatta már többször, és engem teljesen váratlanul ért, mert mindig európaiként gondoltam magamra (amit a szőke hajam, kék szemem és fehér bőröm is alátámaszt). Valahol azt olvastam hogy ez azért lehetséges, mert a felmenőim között vannak nem magyarok, de végigfutottam a családfámat amennyire csak lehetett az időben visszafelé, és csak magyar vezetéknevekkel találkoztam. Ez hogy lehetséges?
2017. ápr. 2. 22:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Egész pontosan: a magyarok fele ázsiai (C-tipusu) átlagban félázsiai :)))
2017. ápr. 2. 23:00
 2/18 Komplikato ***** válasza:
52%

Genetika. A történelem alapján nem a hódítok asszimilálnak, hanem a hódítottak. Tehát átlag brit büszke a szász őseire, közben meg a britek 85%-a gének alapján inkább kelta, mint szász vagy normann. :D

A nevek meg nem jelentenek semmit, Alexander Ptrovicsot is Petőfi Sándorként tiszteljük, hiába volt szlovák anyja és szerb apja.

2017. ápr. 2. 23:04
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Ha viccelni szeretnék, akkor:

Mert még az ázsiai génjeinket is elnyomják ezek a szemét nyugatiak, meg brüsszel, meg a soros. Soros pénzen lefizetik az angol legénybucsusokat, hogy jól hintsék el a nyugat-európai meg normann külsődleges jegyeket magyar honleányok erőszakos megrontásával! Ezt a magyar akkreditált Mészáros Egyetemen tanítják.

2017. ápr. 2. 23:42
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Orbán azt mondja, amit a háttéremberei leírnak, mert épp abban a szituációban jól hangzik. Az se számít, ha egymással ellentétes állításokat tesz ha megfelelően hosszú idő eltelik köztük. A magyarok ősei Ázsia felől jöttek ide, ennyi a valóságalap.
2017. ápr. 3. 00:55
 5/18 A kérdező kommentje:
Minden indo-európai Ázsiából jött, a tudomány mai állása szerint. Ezek szerint egész Európa félázsiai.
2017. ápr. 3. 00:58
 6/18 anonim ***** válasza:

Én úgy tudtam mindenki az óceánból jött, amikor még csak hüllők voltunk.

Muszáj több ezer évre visszavonatkoztatni? Kit érdekel, hogy hogy néz ki a családfád? Itt élsz Európában a születésedtől fogva, európai értékrenddel, tehát európai vagy. Pont.

2017. ápr. 3. 04:46
 7/18 Pro Patria ***** válasza:
20%
Ez már régi. Ilyen milyen érintett, vagy csak nincs újabb, hogy ezt az évekkel ezelőtti témát kell felmikrózni?
2017. ápr. 3. 05:12
 8/18 anonim ***** válasza:
úgy, hogy a jégkor idején a Kárpát-medence volt egyedül lakható a környékben. Innen vándoroltak aztán tovább a népek félázsiába.
2017. ápr. 3. 05:49
 9/18 anonim ***** válasza:

"A magyarok ősei Ázsia felől jöttek ide, ennyi a valóságalap."

És pont innen mentek oda. Csak ennek már elfelejtettél utánanézni. Egyébként olyan fene sok ész nem kéne hozzá.

Ha elhiszi a paraszt, hogy az élet Afrikából indult, akkor már csak egy kis földrajzt kéne tanulnia.

2017. ápr. 3. 05:53
 10/18 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam nem afrikából, hanem pangeából indult az élet.
2017. ápr. 3. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!