Ha a magyarok félázsiaiak, akkor hogy lehet hogy én és a legtöbb magyar mégis európainak nézek ki?
Genetika. A történelem alapján nem a hódítok asszimilálnak, hanem a hódítottak. Tehát átlag brit büszke a szász őseire, közben meg a britek 85%-a gének alapján inkább kelta, mint szász vagy normann. :D
A nevek meg nem jelentenek semmit, Alexander Ptrovicsot is Petőfi Sándorként tiszteljük, hiába volt szlovák anyja és szerb apja.
Ha viccelni szeretnék, akkor:
Mert még az ázsiai génjeinket is elnyomják ezek a szemét nyugatiak, meg brüsszel, meg a soros. Soros pénzen lefizetik az angol legénybucsusokat, hogy jól hintsék el a nyugat-európai meg normann külsődleges jegyeket magyar honleányok erőszakos megrontásával! Ezt a magyar akkreditált Mészáros Egyetemen tanítják.
Én úgy tudtam mindenki az óceánból jött, amikor még csak hüllők voltunk.
Muszáj több ezer évre visszavonatkoztatni? Kit érdekel, hogy hogy néz ki a családfád? Itt élsz Európában a születésedtől fogva, európai értékrenddel, tehát európai vagy. Pont.
"A magyarok ősei Ázsia felől jöttek ide, ennyi a valóságalap."
És pont innen mentek oda. Csak ennek már elfelejtettél utánanézni. Egyébként olyan fene sok ész nem kéne hozzá.
Ha elhiszi a paraszt, hogy az élet Afrikából indult, akkor már csak egy kis földrajzt kéne tanulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!