A Fidesz komolyan meg akarja szüntetni a CEU-t, az egyetlen magyar egyetemet ami a nemzetközi ranglistákon valami értékelhetőt alkotott?
#29 "Még mindig nem tudom eldönteni, hogy álpozitívka ennyire hülye, vagy csak egy okosabb chatbot."
És azt el tudod dönteni, hogy a törvények betartása mennyiben akadályozná a CEU működését?
Mert a sivalkodás az nagy, hogy a Patásorbán beszántja a az igazságosság meg a tudás fellegvárát, de mi ez a hatalmas ellenállás a mindenkire érvényes törvények betartásával szemben?
Erre kellene valami kézzelfogható válasz...
De csak a sunnyogás megy, meg a terelés meg a mellébeszélés.
"mi ez a hatalmas ellenállás a mindenkire érvényes törvények betartásával szemben?
Erre kellene valami kézzelfogható válasz..."
A gond az, h ez már a sokadik törvény az utóbbi években, amit egy konkrét szereplő ellehetetlenítésére hoznak. Mint ahogyan a mostani CEU ellenes törvényben sincs semmi ráció, nem lesz tőle jobb az ország, az oktatás, úgy egyáltalán nincs semmi apropója. Szimplán csak gáncsoskodás.
Ez elég kézzelfogható neked? (Nyilván nem, mert, ha vki nem akar látni az úgysem fog látni. Viszont, ah nem értesz egyet, vezesd már le, h szerinted mi értelme ennek a törvénynek a gyakorlatban?)
#32 "Ez elég kézzelfogható neked?"
Még mindig nem mondtad el, hogy mi az a betarthatalan, a CEU-ra szabott törvény, amit más egyetem be tud tartani, és pünkt a CEU nem...
A CEU-ért már bejelentkezett Litvánia is, vicces :D
Nem véletlenül produkálnak nagyobb növekedéseket már egy ideje, mint mi, sőt, már be is előztek minket.
A Tesla gigafactory-ra sincs kb. semmi esélyünk, ilyen ostoba kormánnyal.
A törvény azért lehetetleníti el a CEU-t, mert kimondja, hogy más ország diplomáját kiadó intézménynek az adott országban is létesítenie kéne egy Campus-t, ami a CEU-nak nincs, és ez nagyon költséges lenne neki. Sőt, a felsorolt listán csak a CEU-nak nincs, a többi magyar egyetem létező külföldi egyetemek diplomáját adja csak ki, egyedül a kétoldalú megállapodás lesz plusz "teher" nekik, tehát egyértelműen a CEU megszüntetésére jött létre a törvény.
"el tudod dönteni, hogy a törvények betartása mennyiben akadályozná a CEU működését?"
Nem akadályozza, a CEU minden HATÁLYOS magyar törényt betart.
"mi az a betarthatalan, a CEU-ra szabott törvény, amit más egyetem be tud tartani, és pünkt a CEU nem"
Pont az a gond, hogy NINCS ilyen törvény, csak tervezet, de a me és csahosai úgy beszélnek róla, mintha már hatályos lenne.
Amúgy épp ma kapott az ügyben méretes sallert kedves vezetõnk nem kisebb helyrõl, mint az US Külügyminisztériumtól ( U.S. Department of State ) - [link]
( Eredeti: [link] )
( Gyengébbek kedvéért az US jelenlegi elnöke a kedves vezetõnk által bálványozott Donald Trump, konzervatív és alig valószínû, hogy a Külügy szembemenne az elnökkel. )
#36 "Egyre kínosabb ebben az országban élni :D "
Mondtam, nektek világpolgároknak, könnyű, menjetek oda, ahol értékelnek benneteket... Majd a Nóbel díjjasok befogadnak... Soros épít nektek olyan országot, ami mindannyiotoknak jól lesz, és nem bennünket zavargál a Nyitott Társadalmas ötleteivel...
Mi meg majd csak elszerencsétlenkedünk itt nélkületek...
Vagy a demokráciába nem fér már az bele ha mi nem akarjuk?
Te amúgy mi a **** ******* képzelsz magadról, hogy valakit kiküldözgetsz az országából??? Meg megmondod, hogy hol tartózkodhat, és hol nem?
Meg mi az, hogy "ti" meg "mi"?
Mi nem magyarok vagyunk, csak ti? Vagy mik ezek a csoportok? Ezt mi alapján "számoltad" ki? Vagy mi a mérce?
Minél nagyobb magyar valaki, ha támogatja Orsósékat, felsőoktatás szétverését, ország szétosztását a haveri köröknek és mint a hozzád hasonló idióták vihogva tapsol a sorosozásra, libsizésre, migránsozásra, amikor az ország szar helyzetéről kell elterelni a figyelmet? Hogy a gazdaság a Románéhoz konvergál szépen lassan, V4 rég elhúzott? Akkor már bekerül a "ti" a nagy magyarok csoportjába?
Ja bocs, ha ez a mérce, akkor tényleg nem vagyok magyar, és "kozmopolita világpolgár" vagyok. Bár szerencsére ez az állítás csak az ilyen defektes emberek elméjében igaz, mint te.
De egyenlőre elmehetsz a ****** és majd én tudom, hogy hol szeretnék élni, és melyik országot szolgálni, és a politikai identitásomtól függetlenül én melyik nemzethez sorolom magam.
Bár biztos örülnél, ha minden veled kicsit is ellentétes véleményű embert eltávoltíthatnál innen, az látszik a hozzászólásaidból, igazi demokrata vagy! :D
Küldözgetnéd inkább a magadfajta idiótákat el ebből az országból, előrébb lennénk
#38 "Te amúgy mi a **** ****** képzelsz magadról, hogy valakit kiküldözgetsz az országából??? Meg megmondod, hogy hol tartózkodhat, és hol nem?"
Te mondtad, hogy kínos itt élni, hát ne kínlódjál...
Csupán jó tanács. Mert megsajnáltalak.
Nektek fontosabb a globalizáció, meg a nemzetköziség, mint a magyarságtudat meg a többi földhözragadt délibábos hülyeség... hát legyen nektek a ti kedvetek szerint... De ne itt...
Az általatok lenézett, lebirkázott többségnek jó a fütyülősbarackos bőgatyás valóság, és nem kell az 53 különböző gender, meg a multikulti, az új zélandi alma meg a californiai paprika... Jó nekünk a magunké.
Jó, megpróbáltátok, nem jött be, elmaradott, reménytelen népség vagyunk, ti jobbat érdemeltek... Nálunk úgyis csak jobbat találhattok...
Tényleg rosz lehet... Kiteszitek a lelketeket, csak a javunkat akartátok mindig, és ez a hála... Hát borzasztó...
És ahogy elnézem, ez egy jó darabig nem is lesz jobb... A következő választáson már megint nem nektek áll a zászló.
Hacsak Soros meg nem rendezi nekünk a Majdan V.2.0 Special exclusive edition-ját... Csak hogy tudjuk, hogy ő is milyen önzetlenül szeret bennünket...
Bár, lehet, hogy félreismertelek... és te is jó magyar vagy... csak másképp.
Neked például mi jut eszedbe arról, hogy "magyarságtudat" ?
Nem az én hsz-em volt, de a kínos ittlét a hozzád hasonló hülyék miatt áll fenn, nem a bőgatya és a magyar alma miatt. Nem beszélt ezekről senki sem, ahogy a genderekről sem. Ez már csak a te mentális problémáidnak tudható be, hogy olyanokat látsz bele 1-2 hozászólásba, ami oda sincs írva. Konzervatív keresztény emberek is lehetnek a fidesz ellen, és lehetnek CEU-s közgazdászok is, ahogy az a facebookos posztból is kiderült, bármilyen hihetetlen számodra.
Miért beszélsz továbbra is csoportokban?
Tipikis habonyi/Orbán stratégia, magad mellé állítasz egy népet, úgy beszélsz mintha a nép nevében beszélnél. Ezt halljuk állandóan Orbántól a parlamentben, nem kell itt is prezentálni.
Pedig ti vagytok a kissebbség... a te "többséged" a nagy 2/3 mennyi is? 10 millióból 2 millió?
A CEU-n bármely oktató többet ér mint te az ország számára, és nagyobb magyar mint te, te hozzájuk képest egy pitiáner hazaáruló vagy, aki hozzájárul 4 évente egy maffiakormány felállásához.
Esetleg ez a csoportokban beszélés még elmenne egy burkolt zsidózásnak is? Igyad a fügyülősödet akkor, ami a Zwack bácsi tulajdona :) De azért azt tudod, hogy ha én házipáleszt ittam, akkor nagyobb magyar vagyok mint te...
Elmehetnél ebből az országból, te karvajtőkét gazdagító, kozmopolita! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!