A Fidesz komolyan meg akarja szüntetni a CEU-t, az egyetlen magyar egyetemet ami a nemzetközi ranglistákon valami értékelhetőt alkotott?
#18 "Nehogy a versenyképes tudásukra szükség legyen külföldön. :D "
Észre kellene venni, hogy nem ugyanaz a kockára vágott csereszabatos tenyészállomány kell egy saját útját próbáló országnak, mint az erkölcsöket totálisan felrúgó profitvadász multiknak.
Az ország fejlődése NEM a nyugati érdekek kritikátlan kiszolgálásától függ, hanem attól, hogy hogyan tudjuk SAJÁT érdekeinekt érvényesíteni, és ezt NEM Soros egyetemein fogják a halgatók fejébe beleültetni.
#24 "Végül is amíg ilyen hülyék alkotják a magyar társadalmat, mint ti..."
Igazad van...
Mi nem érdemlünk meg benneteket.
Ti okosak vagytok, szépek, haladók.
Hagyjatok itt minket hagymaszagú bőgatyásokat a saját levünkben fortyogni...
Aztán majd éjszakánként lucskosra zokogjuk a párnáinkat, hogy jobban meg kellett volna becsülni ezt a felvilágosult intellektuálisan magasrendű társaságot, aki puszta jóindulatból segíteni akart rajtunk...
Nektek globális kozmopolita világpolgároknak úgyis mindegy hogy hol osztjátok azt a sok eszeteket, biztos találtok magatoknak hálásabb népet...
Mi meg földhözragadt Szentkorás, Máriaországos fogyatékosok hadd botladozzunk a saját lábunkba... Jó ????
Mindenki jobban jár, nem igaz?
És ha azt mondom, hogy a globális kozmopolita világpolgárok mellett még konzervatív, keresztény oktatók is vannak ott, akkor beadja az agyad a fatal errort? Hihetetlen milyen kegyetlen sötét emberek léteznek.
Annyit nem vagy képes felfogni, hogy ez az intézmény nem Magyarország ellen, hanem mellett volt. Nem üldözni kéne, hanem büszkének lenni rá, hogy van egy világszínvonalú egyetemünk, és kibas_ott nagy szégyennek érezni, hogy szét akarják bombázni, mert a Soros György pénzéből van. A törvény egyértelműen a CEU ellen van, annak keretein belül az nem fog tudni tovább működni.
Azt még elmondhatnád, hogy egy matematika, üzleti elemzői, IT vagy Kognitív tudományok szak keretein belül hogy kerül sor liberális agymosásra. Mondjuk abban biztos vagyok, hogy még egy közgazdasági elemző szaknál sincs erről szó, de abba mondjuk bele tudnád valahogy magyarázni, abban biztos vagyok, de azért az előbb említett szakoknál is kíváncsi lennék a logikai levezetésedre, hogy miként készül a libsi matematikus, biztos jót fogunk majd rajta nevetni.
,,A CEU nem magyar egyetem,hanem egy amcsi magan egyetem,egy liberalis agymosoda"
Akkor miért jár oda a külügytől is egy tag?
Néha kéne gondolkozni is, tudom nehéz.
#26 "A törvény egyértelműen a CEU ellen van, annak keretein belül az nem fog tudni tovább működni. "
A törvény melyik részét olyan nehéz betartania a CEU-nak, hogy nem tud tovább működni?
Tisztázni a nemzetközi egyezményeket, hogy pontosan milyen jogosítványok alapján mit csinálnak?
Itt ugyanaz a sivalkodás megy mint amikor fel lett vetve, hogy a korrupcióellenes civil szervezeteknek átlátszóvá kellene válni... Hátmicsodadologmánaz... nem igaz?
A CEU-nak is nyilván vannak ártatlan és ártalmatlan szektorai... De ez is olyan, mint a Sátán: kilencszer igazat mond, hogy tizedikre elhidd neki a nagy hazugságot.
Egyébként, ha olyan ártalmatlan szakemberképző, akkor miért pünkt ezzel van a baj?
Ott van egy másik amerikai liberális egyetem, ami MINDENT fel tud mutatni a gender studies-tól a liberális eszmékig, aminek a kormány politikailag pont az ellentéte, sokkal jobb bűnbak lehetett vola... De azoknál valahogy minden papír, egyezmény és szerződés rendben volt.
Szóval ha egy egyetem TUD működni, az összes szabály betartásával, akkor a másik miért nem tud?
A mi urambátyám mutyifityesz kormányzatunk nemcsak a CEU-t, hanem a teljes magyar felsőoktatást szándékosan felszántja és beveti sóval.
Ők kizsákmányolható, kiszolgáltatott, engedelmes, agymosható szakmunkás tömegeket akarnak látni. Erre van szükségük, mert ebből lesz jó megvezethető választópolgár.
Mit gondolsz miért nem az Egyesült Európa létrehozásán dolgoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!