Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz komolyan meg akarja...

A Fidesz komolyan meg akarja szüntetni a CEU-t, az egyetlen magyar egyetemet ami a nemzetközi ranglistákon valami értékelhetőt alkotott?

Figyelt kérdés
Minden más magyar egyetemnek siralmas helyezései vannak.

2017. márc. 29. 22:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%
A CEU-n nincs államilag támogatott képzés, egy forint közpénz, állami pénzt sem kap. Akkor nektek nem mindegy, hogy mégis milyen szakokért FIZET az a magyar vagy külföldi hallgató, aki idejön tanulni?
2017. márc. 30. 14:51
 22/65 anonim ***** válasza:
0%

#18 "Nehogy a versenyképes tudásukra szükség legyen külföldön. :D "

Észre kellene venni, hogy nem ugyanaz a kockára vágott csereszabatos tenyészállomány kell egy saját útját próbáló országnak, mint az erkölcsöket totálisan felrúgó profitvadász multiknak.

Az ország fejlődése NEM a nyugati érdekek kritikátlan kiszolgálásától függ, hanem attól, hogy hogyan tudjuk SAJÁT érdekeinekt érvényesíteni, és ezt NEM Soros egyetemein fogják a halgatók fejébe beleültetni.

2017. márc. 30. 15:08
 23/65 anonim ***** válasza:
0%
Nehogy màr Bokros Lajos ès Soros György egyetemèt sirassuk. ..
2017. márc. 30. 15:09
 24/65 A kérdező kommentje:
Végül is amíg ilyen hülyék alkotják a magyar társadalmat, mint ti, addig a fidesznek meglesz a 2/3-a. A jó felsőoktatási intézmények csak gondolkodó embereket termelnek ki, akik megkérdőjeleznek dolgokat, ez nem lenne jó a fidesznek. Ezért nem kell nekik a CEU.
2017. márc. 30. 18:44
 25/65 anonim ***** válasza:
0%

#24 "Végül is amíg ilyen hülyék alkotják a magyar társadalmat, mint ti..."

Igazad van...

Mi nem érdemlünk meg benneteket.

Ti okosak vagytok, szépek, haladók.

Hagyjatok itt minket hagymaszagú bőgatyásokat a saját levünkben fortyogni...

Aztán majd éjszakánként lucskosra zokogjuk a párnáinkat, hogy jobban meg kellett volna becsülni ezt a felvilágosult intellektuálisan magasrendű társaságot, aki puszta jóindulatból segíteni akart rajtunk...

Nektek globális kozmopolita világpolgároknak úgyis mindegy hogy hol osztjátok azt a sok eszeteket, biztos találtok magatoknak hálásabb népet...

Mi meg földhözragadt Szentkorás, Máriaországos fogyatékosok hadd botladozzunk a saját lábunkba... Jó ????

Mindenki jobban jár, nem igaz?

2017. márc. 30. 20:38
 26/65 A kérdező kommentje:

És ha azt mondom, hogy a globális kozmopolita világpolgárok mellett még konzervatív, keresztény oktatók is vannak ott, akkor beadja az agyad a fatal errort? Hihetetlen milyen kegyetlen sötét emberek léteznek.

[link]

Annyit nem vagy képes felfogni, hogy ez az intézmény nem Magyarország ellen, hanem mellett volt. Nem üldözni kéne, hanem büszkének lenni rá, hogy van egy világszínvonalú egyetemünk, és kibas_ott nagy szégyennek érezni, hogy szét akarják bombázni, mert a Soros György pénzéből van. A törvény egyértelműen a CEU ellen van, annak keretein belül az nem fog tudni tovább működni.

Azt még elmondhatnád, hogy egy matematika, üzleti elemzői, IT vagy Kognitív tudományok szak keretein belül hogy kerül sor liberális agymosásra. Mondjuk abban biztos vagyok, hogy még egy közgazdasági elemző szaknál sincs erről szó, de abba mondjuk bele tudnád valahogy magyarázni, abban biztos vagyok, de azért az előbb említett szakoknál is kíváncsi lennék a logikai levezetésedre, hogy miként készül a libsi matematikus, biztos jót fogunk majd rajta nevetni.

2017. márc. 30. 21:57
 27/65 anonim ***** válasza:

,,A CEU nem magyar egyetem,hanem egy amcsi magan egyetem,egy liberalis agymosoda"

Akkor miért jár oda a külügytől is egy tag?

Néha kéne gondolkozni is, tudom nehéz.

2017. márc. 31. 00:03
 28/65 anonim ***** válasza:
0%

#26 "A törvény egyértelműen a CEU ellen van, annak keretein belül az nem fog tudni tovább működni. "

A törvény melyik részét olyan nehéz betartania a CEU-nak, hogy nem tud tovább működni?

Tisztázni a nemzetközi egyezményeket, hogy pontosan milyen jogosítványok alapján mit csinálnak?

Itt ugyanaz a sivalkodás megy mint amikor fel lett vetve, hogy a korrupcióellenes civil szervezeteknek átlátszóvá kellene válni... Hátmicsodadologmánaz... nem igaz?

A CEU-nak is nyilván vannak ártatlan és ártalmatlan szektorai... De ez is olyan, mint a Sátán: kilencszer igazat mond, hogy tizedikre elhidd neki a nagy hazugságot.

Egyébként, ha olyan ártalmatlan szakemberképző, akkor miért pünkt ezzel van a baj?

Ott van egy másik amerikai liberális egyetem, ami MINDENT fel tud mutatni a gender studies-tól a liberális eszmékig, aminek a kormány politikailag pont az ellentéte, sokkal jobb bűnbak lehetett vola... De azoknál valahogy minden papír, egyezmény és szerződés rendben volt.

Szóval ha egy egyetem TUD működni, az összes szabály betartásával, akkor a másik miért nem tud?

2017. márc. 31. 02:41
 29/65 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tudom eldönteni, hogy álpozitívka ennyire hülye, vagy csak egy okosabb chatbot.
2017. márc. 31. 08:01
 30/65 anonim ***** válasza:

A mi urambátyám mutyifityesz kormányzatunk nemcsak a CEU-t, hanem a teljes magyar felsőoktatást szándékosan felszántja és beveti sóval.

Ők kizsákmányolható, kiszolgáltatott, engedelmes, agymosható szakmunkás tömegeket akarnak látni. Erre van szükségük, mert ebből lesz jó megvezethető választópolgár.

Mit gondolsz miért nem az Egyesült Európa létrehozásán dolgoznak?

2017. márc. 31. 09:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!