Romaország Kelet-Magyarországon, Nyugat-Romániában?
Romániának és Magyarországnak a legnagyobb fejtörést a roma integráció okozza. Mi lenne, ha Kelet-Magyarország (Ózd, Avasi gettó meg hasonló lecsúszott városok, legfőképp szabolcsban) és ha Románia benne lenne, akkor Nyugat-Romániába egy részével is létrehoznánk egy Romaországot?
Zászlajuk, himnuszuk, nyelvük már van... Parlament, hivatalok stb. ilyen formai dolgok hamar meglennének.
MIELŐTT A SOK NACIONALISTA ELKEZD PAMPOGNI, HALLGASSATOK MEG:
A magyar 1 főre jutó GDP átlagát ezek a szegény megyék/települések nagyon lehúzzák, Sopron, Budapest meg felfele. Ha ezeket a területeket lecsatoljuk, az 1 főre jutó GDP talán itt lenne a legmagasabb a visegrádi 4-ek közül, ez akár egy gyorsabb növekedési pályára állíthatná az országot, sok nyűgtől megszabadulnánk.
"Deportálhatnánk" (vagy nagyon kedvező feltételeket ígérve nekik, maguktól elmennének) minden roma embert oda, ezáltal csökkenne a bűnözési ráta.
Az ottani magyar embereknek meg itt biztosítanánk úk lakhelyet.
Természetesen EU-ba annyi esélyük lenne belépni, mint Törökországnak, utána meg nem engednénk, hogy visszavegyék a régi állampolgárságukat, vagy hogy emigráljanak.
"Kelet-Magyarország így az egész az egy. Ez nem így működik, hogy pontokat rajzolsz és kész. Ha Debrecent nem adod akkor építenek köré falat és old meg ahogyan tud. "
Te miről beszélsz? :DDD nem egész Kelet-Magyarországra gondoltam, és nem úgy értettem, hogy a jobb városok akkor ilyen magyar enklávéként működnének tovább abbban a roma országban, de szerintem ez mindenkinek egyértelmű volt. Normálisan körbe lehessen zárni XD
Amúgy köszi a ma esti kabarét, jókat mulatni az ilyen embereken, akik látnak egy-két számot és abból hirtelen tudják a tutit és megváltónak képzelik magukat.
A helyesírási hibákat pedig még mindig várom, ha másba már nem bírtál belekötni.
Az elsőt tudtommal kijavítottam, a másodiknál pedig hibázna, de éjszaka nem szoktam a legjobb lenni.
Amúgy elmagyaráznád, hogy ":DDD" ez mi lenne, mert ilyenről még sehol nem olvastam. ':D'jelenti a nevető fejet, de a maradék két D indokolatlan. Az után, ha eltekintünk a D-k számától, akkor "nem egész..." mondat első szavának kezdőbetűje nagybetű.
"Normálisan körbe lehessen zárni XD" és "Mert Magyarország 8654 másik egyetemén nem lehetne tanítóképzést biztosítani" hiányoznak a mondatvégi írásjelek.
Üdvözlet az új szomszédnak.
Huh, ez aztán izzadságszagú volt, cigó barátom. Na, menjél, forgasd inkább a nyelvtankönyvet.
Kutya nem kíváncsi a vergődésedre, amit itt csinálsz napok óta.
"cigó barátom"
Mindenki magából indul ki.
Itt vannak az áhított megyéid dzsipókám, a büszkeségeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!