Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Romaország Kelet-Magyarországo...

Romaország Kelet-Magyarországon, Nyugat-Romániában?

Figyelt kérdés

Romániának és Magyarországnak a legnagyobb fejtörést a roma integráció okozza. Mi lenne, ha Kelet-Magyarország (Ózd, Avasi gettó meg hasonló lecsúszott városok, legfőképp szabolcsban) és ha Románia benne lenne, akkor Nyugat-Romániába egy részével is létrehoznánk egy Romaországot?

Zászlajuk, himnuszuk, nyelvük már van... Parlament, hivatalok stb. ilyen formai dolgok hamar meglennének.

MIELŐTT A SOK NACIONALISTA ELKEZD PAMPOGNI, HALLGASSATOK MEG:

A magyar 1 főre jutó GDP átlagát ezek a szegény megyék/települések nagyon lehúzzák, Sopron, Budapest meg felfele. Ha ezeket a területeket lecsatoljuk, az 1 főre jutó GDP talán itt lenne a legmagasabb a visegrádi 4-ek közül, ez akár egy gyorsabb növekedési pályára állíthatná az országot, sok nyűgtől megszabadulnánk.

"Deportálhatnánk" (vagy nagyon kedvező feltételeket ígérve nekik, maguktól elmennének) minden roma embert oda, ezáltal csökkenne a bűnözési ráta.

Az ottani magyar embereknek meg itt biztosítanánk úk lakhelyet.

Természetesen EU-ba annyi esélyük lenne belépni, mint Törökországnak, utána meg nem engednénk, hogy visszavegyék a régi állampolgárságukat, vagy hogy emigráljanak.

2017. márc. 29. 18:09
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

"Kelet-Magyarország így az egész az egy. Ez nem így működik, hogy pontokat rajzolsz és kész. Ha Debrecent nem adod akkor építenek köré falat és old meg ahogyan tud. "

Te miről beszélsz? :DDD nem egész Kelet-Magyarországra gondoltam, és nem úgy értettem, hogy a jobb városok akkor ilyen magyar enklávéként működnének tovább abbban a roma országban, de szerintem ez mindenkinek egyértelmű volt. Normálisan körbe lehessen zárni XD

2017. márc. 30. 00:08
 22/30 A kérdező kommentje:
Mert Magyarország 8654 másik egyetemén nem lehetne tanítóképzést biztosítani
2017. márc. 30. 00:09
 23/30 anonim ***** válasza:
Még mindig várom a választ, hogy az ország melyik településéről jutottál erre a nagyszerű agymenésre.
2017. márc. 30. 00:46
 24/30 anonim ***** válasza:
Aztán azért remélem szétbontják a megmaradt Magyarországot értelmiségi szint szerint, aztán te is lentebb kerülnél és végül maradni egy olyan kis állam, ami tényleg fejlett lesz, mert az ott lakók érteni fognak a közgazdaságtanhoz. Ők szerencsére tudni fogják, hogy mi adja a valós GDP-t. Képzelt USA-ban is vannak szegényebb területek aztán mégis a vezetőgazdasági hatalom.
2017. márc. 30. 00:53
 25/30 anonim ***** válasza:

Amúgy köszi a ma esti kabarét, jókat mulatni az ilyen embereken, akik látnak egy-két számot és abból hirtelen tudják a tutit és megváltónak képzelik magukat.

A helyesírási hibákat pedig még mindig várom, ha másba már nem bírtál belekötni.

2017. márc. 30. 01:12
 26/30 A kérdező kommentje:
Aki az adjuk-ot agyuknak írja, meg aki olyat ír, hogy "maradni egy olyan kis állam" annak az IQ-ja alulról verdesi szerintem a 80-at.
2017. márc. 30. 14:50
 27/30 anonim ***** válasza:

Az elsőt tudtommal kijavítottam, a másodiknál pedig hibázna, de éjszaka nem szoktam a legjobb lenni.

Amúgy elmagyaráznád, hogy ":DDD" ez mi lenne, mert ilyenről még sehol nem olvastam. ':D'jelenti a nevető fejet, de a maradék két D indokolatlan. Az után, ha eltekintünk a D-k számától, akkor "nem egész..." mondat első szavának kezdőbetűje nagybetű.

"Normálisan körbe lehessen zárni XD" és "Mert Magyarország 8654 másik egyetemén nem lehetne tanítóképzést biztosítani" hiányoznak a mondatvégi írásjelek.

Üdvözlet az új szomszédnak.

2017. márc. 30. 17:40
 28/30 A kérdező kommentje:

Huh, ez aztán izzadságszagú volt, cigó barátom. Na, menjél, forgasd inkább a nyelvtankönyvet.

Kutya nem kíváncsi a vergődésedre, amit itt csinálsz napok óta.

2017. márc. 30. 18:35
 29/30 anonim ***** válasza:

"cigó barátom"

Mindenki magából indul ki.

2017. márc. 30. 20:38
 30/30 A kérdező kommentje:

Itt vannak az áhított megyéid dzsipókám, a büszkeségeid.

[link]

2017. márc. 30. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!