Egy demokratikus országban a képviselőnek joga van egy tök egyszerű nem betiltott mellényt felvenni a parlamentben?
Nem értem én tényleg, tényleg ez a legfontosabb? Ennyire hisztizni kell ezért? Ha ezért kivezetik Vonát a parlamentből, akkor az a demokrácia mélypontja itthon azt hiszem.
tisztára olyan érzés ez mint amikor a sznobok közé valaki bemegy egy farmer nadrágban és azok elkezdenek sikongatni, hogy "úristen, micsoda arcátlanság"..
ebből is látszik, hogy a többi képviselő egy sima sznob, semmi köze az átlag emberekhez, egy másik világban élnek.
szánalmas. főleg, hogy ezzel is a gyűlöletet szítják. hagynák, hogy had menjen be a nem betiltott mellényben és nem lenne semmi komoly hír ebből, stb, nem gyűlölködnének ezen az emberek. Direkt csinálják, ti meg bekapjátok a csalit.
Egyetértek veled kérdező.
A 71%-os logikáját meg egyszerűen nem bírom felfogni, hogy lehet valaki ilyen beszükült idióta. Már bocsánat. Ilyen hülyét édes Istenem...
ti nem találjátok viccesnek, hogy még mindig vannak olyan hülyék akik itt jogszabály meg törvény felrúgásáról beszélnek?
vajon csak játszák a hülyét, vagy tényleg ilyenek?
engem nem izgat, hogy kin milyen ruha van..
üzenete van, stb.. :D megcsinálja ugyis, szóval marhat az ideg titeket.
A ruhát nem a bíróság tiltotta be. Az Mszp kormány hozott egy egyébként abszurd rendeletet hogy a betiltott szervezetre emlékeztető öltözék viselése tilos.
Miért abszurd?Teszem azt alapítok egy Templomdíszítő Egyesületet és lefektetem az alapszabályában hogy a tagok öltözéke:öltöny,nyakkendő lakcípő stb......Nos teszem azt feloszlatják az Egyesületem mert nem a meghatározott célt szolgáltam azaz nem templomokat díszítettem hanem pl. óvodákat.
Ezek után kérem szépen én soha a büdös életben nem vehetnék fel ilyen úgymond szépruhát mert még szüleim temetésekor is előállíthatna a rendőr hogy olyan öltözéket viselek amilyet a már jogerősen feloszlatott Templomdíszítő Egyesület tagjaként hordtam......
Na ilyenkor mi van???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!