Egy demokratikus országban a képviselőnek joga van egy tök egyszerű nem betiltott mellényt felvenni a parlamentben?
Nem értem én tényleg, tényleg ez a legfontosabb? Ennyire hisztizni kell ezért? Ha ezért kivezetik Vonát a parlamentből, akkor az a demokrácia mélypontja itthon azt hiszem.
tisztára olyan érzés ez mint amikor a sznobok közé valaki bemegy egy farmer nadrágban és azok elkezdenek sikongatni, hogy "úristen, micsoda arcátlanság"..
ebből is látszik, hogy a többi képviselő egy sima sznob, semmi köze az átlag emberekhez, egy másik világban élnek.
szánalmas. főleg, hogy ezzel is a gyűlöletet szítják. hagynák, hogy had menjen be a nem betiltott mellényben és nem lenne semmi komoly hír ebből, stb, nem gyűlölködnének ezen az emberek. Direkt csinálják, ti meg bekapjátok a csalit.
"gabika cunya fekete ruhát vett fel és ez engem zavaaar"
Neked csak ennyi eszed van? A magyar bíróság betiltotta az egyesülést ruhástul gatyástul mellényestül! Milyen parlamenti képviselő az aki nem tartja be a bíróság ítéletét? Vagy csak olvasni nem tudnak?
"te naagyon láttad már miben ment?neeem ?akkor minek szapulod?tipikus birka vagy akinek ezt szajkózzák,és mondja velük."
Na tessék. Tipikus Jobbikos demagógia.
És még ti vagytok felháborodva, hogy alaptalanul vádolunk titeket?
A legegyszerűbb az ellenfelet szidni, ha már kifogytál az érvekből.
Szánalmas
Szánalmas, hogy azon lovagol a parlament 90%-a, hogy Vona Gábor milyen öltözékben teszi le az esküt.
Megígérte, megteszi. Az említett 90% eddig is utálta őt és a pártját ruhától függetlenül, aki meg vele van, nem tekint egy öltözéket a demokrácia megcsúfolásának.
Bízok benne hogy megteszi. A Magyar Gárdával nincs gond, nem értem miért félelem keltő, hogy gátat építenek, virágot ültetnek...
Talán mert régi időkre emlékeztet valakiket? Ennyi erővel lehet köpködni a német hadsereget is.
"Felháborító, hogy terroristákra emlékeztető öltözetben vannak! :DDDDDD Szánalmas itt a vinnyogásotok :D"
Ebből is látszik, hogy egyáltalán nem értitek miről van szó.
Nem az a baj, hogy hasonlít rá, hanem az hogy azért veszi fel, hogy az embereknek ez jusson az eszébe.
Kíváncsi vagyok, hogy ugyanez lenne-e a véleményetek, hogyha mondjuk Mesterházy a volt Vörös Hadsereg egyenruhájában jelenne meg a parlamentben, vagy Orbán Viktor horogkeresztes karszalaggal.
Ennyi erővel ezt is megtehetnék
észlény, a horogkereszt tiltott önk. jelkép.
a hasonlatod hülyeség. (ebből látszi kigazán a rálátásod és a gondolkodásod hiánya)
ha betiltanák a fidelitast, vagy a kiscserkészeket az se lenne demokratikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!