Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én félek nagyon a Fideszt...

Csak én félek nagyon a Fidesztől, hogy mire lesznek képesek a jövőben?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Gondolom, ahogy egyre jobban szét fog csúszni Magyarország és egyre több területet és egyre súlyosabban fog érinteni a munkaerőhiány, úgy lesz egyre nagyobb az emberekben a stressz és a feszültség a széthulló magyar társadalom és a növekvő szegénység miatt.

És az ilyen feszültséget hogyan lehet a legjobban levezetni? Hát úgy, ha ellenségképet adunk az ideges embereknek, ez az ellenség pedig a komenisták, lipsik, lipsibolsik, illuminátik, brüsszeli bürokraták, Soros-bérencek, stb. lesz, tehát aki nem hódol be maradéktalanul a Fidesznek és kimondja, hogy igenis baj van. Jön majd Németh Szilárd vagy valamelyik nagyokos, elkiáltja magát, hogy "ott a boszorkány, égessétek meg!" és a hívek majd szaladnak boldogan gyilkolni.

Rettegek, hogy mi lesz itt pár éven belül...

2017. márc. 27. 19:53
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

"Én jól keresek, elégedett vagyok a Fidesszel, nem érdekelnek a "korrupciós ügyek"."

Ám vannak olyanok is akik keresetüktől függően ítélkeznek, nem nézik el a korrupciót akkor sem, ha nekik jól megy mert szeretik a hazájukat. És őket érdekli a magyar nemzet egésze, amiben a szegények is benne vannak természetesen. A magyarság egyelőre még nem a fideszesekkel egyenlő, sőt pontosan velük nem ezek szerint.

2017. márc. 31. 18:39
 42/42 anonim ***** válasza:
Én mutyiztam a Fidesz kegyei által egy ideig amíg volt meló de aztán teljes lecsúszás jött. Úgyhogy most már félek hogy mi lesz mert rohan az idő, lóvé meg semmi.
2017. máj. 6. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!