Csak én félek nagyon a Fidesztől, hogy mire lesznek képesek a jövőben?
Gondolom, ahogy egyre jobban szét fog csúszni Magyarország és egyre több területet és egyre súlyosabban fog érinteni a munkaerőhiány, úgy lesz egyre nagyobb az emberekben a stressz és a feszültség a széthulló magyar társadalom és a növekvő szegénység miatt.
És az ilyen feszültséget hogyan lehet a legjobban levezetni? Hát úgy, ha ellenségképet adunk az ideges embereknek, ez az ellenség pedig a komenisták, lipsik, lipsibolsik, illuminátik, brüsszeli bürokraták, Soros-bérencek, stb. lesz, tehát aki nem hódol be maradéktalanul a Fidesznek és kimondja, hogy igenis baj van. Jön majd Németh Szilárd vagy valamelyik nagyokos, elkiáltja magát, hogy "ott a boszorkány, égessétek meg!" és a hívek majd szaladnak boldogan gyilkolni.
Rettegek, hogy mi lesz itt pár éven belül...
"Szóval a következő ciklusban rendbe lesz téve az oktatás meg az egészségügy is... "
2010-ben mindent ígért Orbán...
Mi lett belőle?
Még rosszabb az egészségügyi ellátás, a diákokat túlterhelik, bevezetik a 9 osztályos általános iskolát!
Ez így rendjén van szerinted?
"bevezetik a 9 osztályos általános iskolát!
Ez így rendjén van szerinted?"
Szerinted ha a takaró egyik végéből levágok 20 centit és a másik végéhez varrom, mennyivel lesz rövidebb vagy hosszabb a takaróm?
9+3 osztály
vagy
8+4 osztály
Szerinted változtat valamit a lényegen?
Igen, változtat!
Te egy általános iskolást agyon terhelnél főleg minden nap tesivel?
Neked mennyivel jobb, hogy egy gimnazistának 3 évet kell tanulnia, mi minden ragad meg benne?
Hát nem sok minden!
Bár lehet, hogy jobb, ha csak 3 év lenne, rövid idő, az biztos!
De...
Ez alatt az idő alatt az oktatási központok 4 év anyagát zsúfolhatják az agyukba 3 év alatt!
Gondolkozz, mielőtt hülyeségeket írnál!
Méghogy "nem változtat" :D
Te végiggondoltad, hogy mit írsz te ökör? :D
Tök mindegy, hogy 9.-nek vagy 1.-nek hívom és tök mindegy, hogy a Petőfi Sándor általános iskolában vagy a Kossuth Lajos középiskolában tanítják.
Az ugyan úgy egy 14-15 éveseknek szánt tananyag.
Mindegy, hogy hogyan nevezem. Nehéz ezt felfogni?
Ugyan úgy 12 évet jár a gyerek iskolába, ugyan annyi tananyagot tanul meg.
Ezt a 12 osztályt föloszthatnánk 3 vagy 4 iskolára. Vagy csinálhatnánk egyet belőle. Az adott tananyag az adott életkorban ugyan az.
Gondolkozz már csak egy nagyon picit. Ez csak formaság, hogy milyen iskolának nevezem.
Régen 4 elemi 4 polgári volt utána 4 középfokú. A tanany mégis ugyan az volt.
Aki azt írja, hogy el lehet menni, akinek nem tetszik, annak üzenem:
haljon akkor ő éhen, én 2014-ben leléptem onnan, azóta boldog ember vagyok, a gyerekem is az és ez nekem többet számít. 3 éve annyi mindent elértem, amit otthon 10 év alatt sem. és eszem ágában sincs visszamenni olyan agyhalott korrupt emberek közé, akik azt se veszik észre hol és miben élnek, csak ócsárolni tudják a másikat. Még, hogy nincs agymosás? Egy március 15-ét képtelenek megünnepelni vita, verekedés és balhé nélkül. Röhej. Azon az egy napon, amikor nem kell dolgozni, kiszakad a birka hétköznapi mókuskerekéből és mindjárt a másiknak ugrik. Idióták gyülekezete. (Akinek ez mind nem inge, ne vegye magára) Aki meg jövőre is a fideszre szavaz, annak csak gratulálni tudok.
És ki csinálta a balhét 15.-én?
Amúgy meg ne is gyere vissza. Nem hiányzol senkinek.
ti akik ennyire üldözitek kifele a magyart, mért jó ez nektek?
erre élveztek? belem kifordul a fajtátoktól, a honfitársaitokat akarjátok elüldözni a hazájukból?
gusztustalanok vagytok
többen halunk meg mint születünk, kihalás felé tart a nemzet és ennek örültök? gratulálok viktorkád veregesse meg a vállad hogy "jó kutya azt csinálod amit a gazdi mond", nézzetek már magatokba, van egy kis emberi bennetek minimum leég a képetekről a bőr
"2010-ben mindent ígért Orbán..."
Ne felejtsd el, hogy 2010-ben Orbán egy bombatölcsért vett át.
Az ország a csőd szélén, IMF uzsorával a nyakán hatalmas munkanélküliséggel, leamortizálódott infrastruktúrával és egy olyan ellenzékkel, aki másnap megigérte, hogy "minden eszközzel" meg fogja buktatni, és valóban, nem nagyon válogatott az eszközökben.
Az oktatáshoz meg az egészségügyhöz sok pénz kell, és ahhoz előbb a gazdaságot kell rendbehozni... Ehhez kellett legalább 7 év. A legalacsonyabb fizetéseket meg kellett emelni, a családtámogatásokat be kellett indítani, a bankrendszert megreformálni, hogy azért valami pénz maradjon is az országban, meg hasonlók.
Most már van annyi erő a gazdaságban, hogy bele lehet vágni az oktatás meg az egészségügy megerősítésébe... NEM IMF hitelből, parasztvakításnak, ahogy a ballib szokta csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!