Csak én félek nagyon a Fidesztől, hogy mire lesznek képesek a jövőben?
Gondolom, ahogy egyre jobban szét fog csúszni Magyarország és egyre több területet és egyre súlyosabban fog érinteni a munkaerőhiány, úgy lesz egyre nagyobb az emberekben a stressz és a feszültség a széthulló magyar társadalom és a növekvő szegénység miatt.
És az ilyen feszültséget hogyan lehet a legjobban levezetni? Hát úgy, ha ellenségképet adunk az ideges embereknek, ez az ellenség pedig a komenisták, lipsik, lipsibolsik, illuminátik, brüsszeli bürokraták, Soros-bérencek, stb. lesz, tehát aki nem hódol be maradéktalanul a Fidesznek és kimondja, hogy igenis baj van. Jön majd Németh Szilárd vagy valamelyik nagyokos, elkiáltja magát, hogy "ott a boszorkány, égessétek meg!" és a hívek majd szaladnak boldogan gyilkolni.
Rettegek, hogy mi lesz itt pár éven belül...
tegnap 18:20
nem is megyek, ne izgulj. Pontosan az ilyenek miatt (is), mint te. Amugy te sem hianyzol nekem ne felj, jol megvagyok nelkuled.
Időpont ma 01:58
Ahol ekkora szegenyseg van, es tre az egeszsegugy, meg az aoktatas, az nekem ne adja a szepet, hogy rendbe kell hozni a gazdasagot elotte. Jaa es mivel, stadionepitesekkel? dupla aron epitett autopalyakkal? lenyult eus penzekkel? Hagyjuk mar. Szandekosan tartanak minden alacsony szinten, ok egyaltalan nem akarjak, hogy jobb legyen, nekik megvan a kis gazdag, korrupt vilaguk, a tobbi senkit sem erdekel.
De akkorha "jól megvagy nélkülünk" akkor mit magyarázol itt? Mit foglalkozol a magyar belügyekkel? Elhúztál a véreresbe, nagyon jól tetted. Sose jössz vissza. Remélem is. Jól megvagy. Egészségedre.
De mi a jó francnak téped még itt a szád?
Onnantól, hogy az a bevándorló illegálisan átlépte az országom határát az belügy. Tehát az én ügyem is.
Amúgy igen szabad véleménnyilvánítás satöbbi... Csak ezzel magadból csinálsz hülyét. Elmondod, hogy mennyire nagyon jó neked magyarországon kívül, de mégiscsak azzal foglalkozol, hogy mi van itt. Vicc vagy.
Van más komolyabb belügy is, nem csak a migráció!
Ha mindig ezen rágódik mindenki, akkor azt hinnék, ez a "legfontosabb nemzethy ügy"...
Hogy Orbán Jóska szavaival éljek.
Az a baj, hogy a mindennapi migrációs híreket gumicsontként lökik elébetekbe, hogy ne foglalkozzatok a legalizált Fidesz korrupcióval!
Nem azt neked lökik gumicsontként nem nekem.
Én jól keresek, elégedett vagyok a Fidesszel, nem érdekelnek a "korrupciós ügyek".
Te háborogsz a Fidesz miatt így neked kell a gumicsont. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!