Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én félek nagyon a Fideszt...

Csak én félek nagyon a Fidesztől, hogy mire lesznek képesek a jövőben?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Gondolom, ahogy egyre jobban szét fog csúszni Magyarország és egyre több területet és egyre súlyosabban fog érinteni a munkaerőhiány, úgy lesz egyre nagyobb az emberekben a stressz és a feszültség a széthulló magyar társadalom és a növekvő szegénység miatt.

És az ilyen feszültséget hogyan lehet a legjobban levezetni? Hát úgy, ha ellenségképet adunk az ideges embereknek, ez az ellenség pedig a komenisták, lipsik, lipsibolsik, illuminátik, brüsszeli bürokraták, Soros-bérencek, stb. lesz, tehát aki nem hódol be maradéktalanul a Fidesznek és kimondja, hogy igenis baj van. Jön majd Németh Szilárd vagy valamelyik nagyokos, elkiáltja magát, hogy "ott a boszorkány, égessétek meg!" és a hívek majd szaladnak boldogan gyilkolni.

Rettegek, hogy mi lesz itt pár éven belül...

2017. márc. 27. 19:53
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

tegnap 18:20

nem is megyek, ne izgulj. Pontosan az ilyenek miatt (is), mint te. Amugy te sem hianyzol nekem ne felj, jol megvagyok nelkuled.

2017. márc. 30. 16:13
 32/42 anonim ***** válasza:
65%

Időpont ma 01:58

Ahol ekkora szegenyseg van, es tre az egeszsegugy, meg az aoktatas, az nekem ne adja a szepet, hogy rendbe kell hozni a gazdasagot elotte. Jaa es mivel, stadionepitesekkel? dupla aron epitett autopalyakkal? lenyult eus penzekkel? Hagyjuk mar. Szandekosan tartanak minden alacsony szinten, ok egyaltalan nem akarjak, hogy jobb legyen, nekik megvan a kis gazdag, korrupt vilaguk, a tobbi senkit sem erdekel.

2017. márc. 30. 16:17
 33/42 anonim ***** válasza:
40%

De akkorha "jól megvagy nélkülünk" akkor mit magyarázol itt? Mit foglalkozol a magyar belügyekkel? Elhúztál a véreresbe, nagyon jól tetted. Sose jössz vissza. Remélem is. Jól megvagy. Egészségedre.

De mi a jó francnak téped még itt a szád?

2017. márc. 30. 17:47
 34/42 anonim ***** válasza:
mert mondjuk nem tilthatod meg, es jogom van hozza? megha nem is tetszik, egyenlore szabad velemenynyilvanitas van, ergo leirhatom amit akarok. az, hogy neked nem tetszik, az a te dolgod.
2017. márc. 30. 18:59
 35/42 anonim ***** válasza:
71%
de kerdezhetnem akkor ennyi erovel en is: a sok agymosott birka mit a menekultekkel es a kuluggyel foglalkozik, foglalkozzon a sajat belugyevel.
2017. márc. 30. 19:06
 36/42 anonim ***** válasza:
19%

Onnantól, hogy az a bevándorló illegálisan átlépte az országom határát az belügy. Tehát az én ügyem is.

Amúgy igen szabad véleménnyilvánítás satöbbi... Csak ezzel magadból csinálsz hülyét. Elmondod, hogy mennyire nagyon jó neked magyarországon kívül, de mégiscsak azzal foglalkozol, hogy mi van itt. Vicc vagy.

2017. márc. 30. 19:16
 37/42 anonim ***** válasza:
55%
Az igaz magyarok akár itt az országban, vagy bárhonnan ahová menekültek innen megélni látják, hogy az országunkat a Fidesz viszi lefelé, nem a menekültek. Csak rájuk tereli a dilettáns kormány a figyelmet, de csak a leghülyébekkel tudja elhitetni, hogy más miatt kerültünk ilyen mélyre, a béka seggétől éppen csak Románia és Bulgária választ már el minket. Mit tettek ehhez a menekültek és mit a korrupt népnyúzó és közlopó Fidesz?
2017. márc. 30. 19:46
 38/42 anonim ***** válasza:
49%
Kedves 71%os külföldön élő! Nem hiszem el h külföldön élsz, és qva jól, mert ha úgy lenne, nem azzal lennék elfoglalva h még mindig fröcsögsz magyarország és a magyar emberek ellen. Vagy ha igen, akkor egy lelki kripli lehetsz. Én egy évig éltem külföldön és úgy hiányzott a hazám h nem jutott volna eszembe mocskolódni, de végül is nem vagyunk ugyanolyanok...
2017. márc. 31. 10:26
 39/42 anonim ***** válasza:

Van más komolyabb belügy is, nem csak a migráció!

Ha mindig ezen rágódik mindenki, akkor azt hinnék, ez a "legfontosabb nemzethy ügy"...

Hogy Orbán Jóska szavaival éljek.

Az a baj, hogy a mindennapi migrációs híreket gumicsontként lökik elébetekbe, hogy ne foglalkozzatok a legalizált Fidesz korrupcióval!

2017. márc. 31. 16:22
 40/42 anonim ***** válasza:
49%

Nem azt neked lökik gumicsontként nem nekem.

Én jól keresek, elégedett vagyok a Fidesszel, nem érdekelnek a "korrupciós ügyek".

Te háborogsz a Fidesz miatt így neked kell a gumicsont. ;)

2017. márc. 31. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!