Mi lesz a lakosság többségével, ha lakhatatlanná válnak a panelházak?
Biztos kitalálnak valamilyen technikát arra, hogy ez a szerkezet is javítható legyen és ne kelljen lebontani az egészet 20 év múlva. Viszont ha nincs megoldás, elhiheted, hogy a szakértők idejében szólnak az aktuális kormánynak, hogy ezzel a problémával valamit kezdeni kell.
Az indulatodat nem tudom hova tenni. ("Gondolkodnak vajon ezen az agyament politikusok?")
Ha valamihez értettek itt a rossz emlékű keleti blokkban, akkor az a panelházak építése volt. Szerintem az akkori tervezők, mérnökök is meglepődnének rajta, hogy milyen mocskosul strapabíróra sikerültek. Én évekig laktam Budapesten százéves polgári lakásokban, mielőtt tudatosan panelba költöztem volna. Én inkább előbbiekért aggódnék a nyirkos-dohos, nedves falaikkal meg a korszerűtlen gázkonvektoros fűtésükkel.
Nyugaton is vannak vasbeton-szerkezetes házak, amiket pl. az úgynevezett brutalista stílus jegyében építettek. Reneszánszukat élik. Mindenki imádja, magasabbak a négyzetméter árai, mint sok más lakástípusnak. Feleslegesen aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!