A Momentum Mozgalommal mikor és ki készítette a legutolsó hosszabb interjút, ami nyilvánosan elérhető?
A momentum mozgalommal még soha és senki nem készített hosszabb interjút, mert a gyűléseiket romkocsmákban tartják a 444 helyi rajongótáborának (tehát maximum 25-30 embernek).
De már nem is lesz velük interjú, mert az egyetlen dobásuk az olimpiaellenes közhangulat meglovagolása volt.
Ennyire futotta. Többet nem hallunk róluk.
[link] nem tudom hogy a legutolsó hosszabb volt-e de ez relative hosszú azokhoz az interjukhoz képest amiket a fideszesek csak a MagyarIdőknek adnak.
Az első válaszolónak meg hogy milyen 25-30 fős? a facebook, saját oldalukon fentvannak képekkel alátámasztva hogy a nagyobb megyeszékhelyeken mint Szeged, Szombathely 100+-os tömeg volt és ezt a helyi média is dokumentálta
100+os tömeg. Na ez igen. Ez teljesítmény. Szeged lakossága több mint 162 ezer fő.
Az a 100+os tömeg nem lehet, hogy csak arra járt? Vagy alapból a kocsmába volt? :D
ha nézed a mandiner.hu-t, ott általában nagyon jó összefoglalása van linkekkel a napi politikai életnek.
a kommentelők undorítóak, az egész eléggé fideszes, de a baloldali dolgokat is hozzák. én ott szoktam tájékozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!