A nolimpia kampányban és a költségvetésben miért van egybemosva az olimpia elleni kampány és a népszavazás melletti aláírásgyűjtés, ami két különböző dolog, és valószínűleg a támogatók is eltérők?
Semmi hiba nincs a számaimban. Ha végigolvastad volna azt a hozzászólást (ha már hivatkozol rá) tudnád, hogy azok a számok a 2018-ban tartandó országgyűlési választásokra vonatkoznak.
És elnagyoltak bár, de még így is helytállóak ebben a vonatkozásban.
Szerintem azzal, hogy annak ellenére, hogy milyen helyzet kezd kibontakozni európában a bevándorlásnak köszönhetően a baloldal még mindig a migránspárti internacionalista propagandát nyomja.
A jobbik meg nagyon durva pálforduláson ment keresztül amivel sok szavazót veszzett.
Magyarul a fidesz ugyan azt csinálja mint eddig, a baloldali ellenzék is ugyan azt csinálja mint eddig.... Az emberek meg szépen lassan rájönnek, hogy hosszú távon melyik a célravezető.
Így fog a fidesz 800 ezer szavazót szerezni.
"Viszont még mindig nem értem az olimpia ellenesek álláspontját.
Aláírtál, hogy aztán aláírhass, hogy ne legyen olimpia."
Hát a kérdésem nem erről szól, jó lenne nem széttrollkodni. Egyébként meg értelmes ember meg tudja érteni, hogy van aki nem akart olimpiát, az aláírhatta, de voltak olyanok, akik demokratikus okokból írták alá, mert ezt olyan ügynek tartották, megint másoknak meg esetleg nem volt véleményük még, de azt gondolták, hogy ez majd egy jó diskurzus lesz, amiben majd érvek hangzanak el, és talán nekik is lesz majd véleményük, ami kialakul ennek hatására. Egy biztos, tök mindegy hogy ki miért írta alá, az emberek sokfélék, azt írták alá, hogy szeretne-e népszavazást, minden más csak belemagyarázás. És még maga a Momentum is azt mondta, hogy elsődleges a szavazás elérése, másodlagos a nemleges szavazás. Igaz ugyan, hogy nekem is az a személyes véleményem, hogy a prioritás fordított volt, csak ezt így promózták, de ez megint más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!