A nolimpia kampányban és a költségvetésben miért van egybemosva az olimpia elleni kampány és a népszavazás melletti aláírásgyűjtés, ami két különböző dolog, és valószínűleg a támogatók is eltérők?
Szerintem te is tudod ezeket a milliókat. De ha nem, segítek egy picit fiam.
8millió szavazásra jogosult ember van.
1 millió sosem szavaz.
3 millió szavaz a fideszre.
2millió a jobbikra.
A maradék 2 millió meg szétoszlik az mszp, dk, szdsz, együtt, momentum, töketlen kutya, kommunista párt, gyurcsánypárt, bajnaipárt, rákosipárt, kádárpárt stb... Között.
Ha megfigyeled amúgy lassan több a párt a baloldalon mint a szavazó. :D
Ez persze csak egy nagyjábóli kerekítés, de a lényeg benne van.
Majd 18'-ban meglátod. ;)
Szia! Nos Pici fiam...:)(ezt kédőbbre tartogattam,de...:))
A kérdés a budapesti olimpiáról szólt...csak budapesti lakcímmel rendelkező aláíróknak fogadták el a szignóját...budapest lakossága 1,7 millió ember...Kicsi fiam,az eredeti témához sincs fogalmad...:(
Az eredeti témát már túltárgyaltuk. Igazatok van oszt kész. És bár igazatok van és érvényesült az akaratotok mégis elégedetlenek vagytok.
Utoljára már arról volt szó, hogy miért mentek 2018-ban (is) a levesbe. A számok jól mutatják, hogy bár nektek van igazatok, erre már senki nem kiváncsi.
Szia! Túltárgyaltuk...(kesztyű fel)
Ha budapesti vagy és nem írtad alá akkor azon oldalhoz tartozol amelyik elbukott.
Érvényesült az akarat...?Sosem volt ,csak igény a döntés meghozatalához.
2018-at várod amikor ennyire "pici" kérdésben sem tudtatok(szándékos fordítás:)) érvényesülni.
Döntésed a kormányé,mely azt sem tudja megerősíteni hogy szükség van olimpiára,azonnal visszakoztak...138ezer(!) aláírástól...
Jelen helyzetben kormányunk maga alatt vágja a fát...ez engem elszomorít.
Remélem "ott" leszel 2018-ban és még mindig ugyanezt fogod vallani mint ma...
(kesztyű le)
Na látod megint igazad van.
Annyiszor van igazad ahányszor akarod. Há' nem? Há' de!
És megint mondom, várd csak ki 18-at. Nagyon is nyeregben van a fidesz. Elsődorban nem ők vágják maguk alatt a fát. Vagyis ők is, de az az ág talán 22-re törik el. De abban sem vagyok biztos.
A baloldal viszont már rég kiirtotta maga alól az erdőt.
Gyökér az maradt bőven! :)
Volt ávósok, kisz titkárok, besúgók, bérencek, mkp-sok... Még mindig van bőven ezekből a gyökerekböl.
És melengetik már az újabb tojásokat, a legfiatalabb gyökereket szdsz, momentum, hűtlen kutya.... mikor milyen néven.
Egy a szerencsént. Sokan emlékszünk még, hogy ezek a gyökerek milyen érdekeket szolgáltak... Ezért nem engedjük őket többé a húsosfazék közelébe.
Szia(sztok)!...
Hozzászólásaimban ún. kommunikációs csapdákat adtam. Legutóbb önvádló menekülési kifejezést. Nagyon köszönöm ismét nektek a tanulságos hozzászólásokat.
Sziasztok.
Hmm. Nagyon okos és célravezető.
Ez egyébként a baloldal politikáján látszik meg a legjobban, hogy mennyivel jobban működnek a kommunikációs csapdák meg az önvádló védekezési mechanizmusok mint az egyenes beszéd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!