Melyik társadalmi réteg az akinek még egyáltalán tetszik a Fidesz és jövőre is mindenképpen rá fog szavazni?
Ja bocs az OFF-ért.
A Fidesz nem tökéletes, de a következő sem lesz az.
És akkor a te képeden másik társadalmi rétegről van szó?
Csak mert én a tiéden is egy megvezetett öregasszonyt látok és az enyémen is, csak ott sokat.
Az MSzP sem volt tökéletes, nem is kívánom őket vissza, de legalább élni - "lélegezni" hagyták az embert!
A Fidesz azoknak tetszik: 1. hasznot húznak belőle, 2. benne látják (öregek) a volt rendszer nagy ellenségét (nyilván demencia közrejátszik) 3. aki mindig a tömeg után megy 4. érzelmi alapon vezethető (ellenségkép: EU, migráns, multi stb)
Kiknek tetszik ?
-----------------
Nyugdíjasok, kismamák, jogászok, focisták, idősebb orvosok, elsőosztályú s*ggnyalók, egyházak és híveik.
Ki fog a fentieken kívül rájuk szavazni ?
-------------------------------
Megfélelmített közmunkások, étellel lefizetett mélyszegények, pénzért ide szállított határontúliak.
"Nyugdíjasok, prolik."
Azok a maszopra, degenerált koalícióra, füttyögős kendermagosékra inkább! Főleg az utóbbiak, a nyugdíjasok kegyeit meg mind keresi. :D
Amúgy meg máskor azt szajkózzátok, hogy a fidexre inkább a tehetősebbek szavaznak.... :O
Aki ezt is bekajálja:
https://www.youtube.com/watch?v=Cj6VD-roNyE
Könnyesre röhögtem magam, de már szégyen, ami itt folyik. Azt a réteget, akikre amúgy (ha pl. a nyugdíjasokat nézzük) ömlik folyamatosan ez a szar, nem értem. Amúgy a videóban mindkét fél béna, de a "hölgy" mindent visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!