Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik társadalmi réteg az...

Árokpart kérdése:

Melyik társadalmi réteg az akinek még egyáltalán tetszik a Fidesz és jövőre is mindenképpen rá fog szavazni?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva így 7 év kormányzás után, illetve megismerve teljesen a Fideszt 7 év alatt, nekem a hibái ellenére is élhetőbbnek tűnt a mindennapokban az Mszp kormány. Nem vagyok egyik oldali sem, sőt legszívesebben az egész politikai elitet lecserélném,de sajnos erre legalábbis a józan ész távlatában nincsen lehetőség és sajnos ahogyan látom igény sem nagyon.Így valószínű, hogy a kisebbik rosszra fogok jövőre szavazni és az nem a Fidesz lesz. Más is van így ezzel a kérdéssel?
2017. márc. 17. 12:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ja bocs az OFF-ért.

A Fidesz nem tökéletes, de a következő sem lesz az.

2017. márc. 17. 14:35
 22/28 anonim ***** válasza:

És akkor a te képeden másik társadalmi rétegről van szó?

Csak mert én a tiéden is egy megvezetett öregasszonyt látok és az enyémen is, csak ott sokat.

2017. márc. 17. 14:39
 23/28 anonim ***** válasza:
20#, az államadósság a gazdasági válság miatt nőtt meg, nem csak Magyarországon, mindenhol. Az meg elég érdekes felhozni ellenérvként, hogy megemelték a nyugdíjt, eddig minden egyes párt ezzel nyert választásokat és a Fidesz is ezzel nyer.
2017. márc. 17. 14:43
 24/28 anonim ***** válasza:
83%

Az MSzP sem volt tökéletes, nem is kívánom őket vissza, de legalább élni - "lélegezni" hagyták az embert!

A Fidesz azoknak tetszik: 1. hasznot húznak belőle, 2. benne látják (öregek) a volt rendszer nagy ellenségét (nyilván demencia közrejátszik) 3. aki mindig a tömeg után megy 4. érzelmi alapon vezethető (ellenségkép: EU, migráns, multi stb)

2017. márc. 17. 15:11
 25/28 anonim ***** válasza:
83%

Kiknek tetszik ?

-----------------

Nyugdíjasok, kismamák, jogászok, focisták, idősebb orvosok, elsőosztályú s*ggnyalók, egyházak és híveik.

Ki fog a fentieken kívül rájuk szavazni ?

-------------------------------

Megfélelmített közmunkások, étellel lefizetett mélyszegények, pénzért ide szállított határontúliak.

2017. márc. 17. 16:40
 26/28 anonim ***** válasza:
Nyugdíjasok egy jó része és a keresztény középosztály, továbbá a mélyszegénységben élők, akik most már az ő gulyásos fazekaikhoz állnak a választások előtt.
2017. márc. 17. 18:58
 27/28 anonim ***** válasza:

"Nyugdíjasok, prolik."

Azok a maszopra, degenerált koalícióra, füttyögős kendermagosékra inkább! Főleg az utóbbiak, a nyugdíjasok kegyeit meg mind keresi. :D

Amúgy meg máskor azt szajkózzátok, hogy a fidexre inkább a tehetősebbek szavaznak.... :O

2017. márc. 17. 19:01
 28/28 anonim ***** válasza:

Aki ezt is bekajálja:

https://www.youtube.com/watch?v=Cj6VD-roNyE

Könnyesre röhögtem magam, de már szégyen, ami itt folyik. Azt a réteget, akikre amúgy (ha pl. a nyugdíjasokat nézzük) ömlik folyamatosan ez a szar, nem értem. Amúgy a videóban mindkét fél béna, de a "hölgy" mindent visz.

2017. márc. 17. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!