Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a börtön a Heineken...

Mi ez a börtön a Heineken miatt? Magyarországon normálisak az emberek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 14. 10:37
1 2 3 4
 31/40 MolotovPunk ***** válasza:

Én személy szerint Pilsner Urquell-t,Heinekent és Drehert szoktam főleg inni.

Mellesleg a magyar Soproni 100% magyar gabonából készít termékeket.(Erről kormány megállapodás is van.)

Ettől függetlenül a Csiki sör jó sör,de nem ér 389 FT-ot.

Fentebb már leírtam miért nem.

2017. márc. 19. 16:07
 32/40 MolotovPunk ***** válasza:
Egyébként kisüzemi házi magyar sörök közt több jó akad,olyan is van,ami Csiki sörtől is minőségibb,csak azok nem lettek úgy felkapva,mint a Csiki sör a Heineken ügy miatt.
2017. márc. 19. 16:10
 33/40 Tom Benko ***** válasza:

Kell valami hiszti, ami mögött szépen megszavazhatják a lehallgatási törvényt.

A jelképek betiltásával nem értek egyet, mert így nehezebb kideríteni, ki mennyire asshole, másrészt a nem eléggé szabatos definíció miatt esetleg olyan dolgok is szabogatva lennének, amikkel nem jó dolog hajba kapni (pl. Kína vagy India). Ha meg kellően szabatosan körülírjuk őket, akkor meg egy csomó olyan dolog is kiesik, amire viszont kellene vonatkozni.

És nem értek egyet azért sem, mert liberális vagyok. Egy jelkép nem korlátoz, legfeljebb zavar, de mindenkinek meg kell hagyni a lehetőséget, hogy kinyilváníthassa, mennyire ostoba.

Végül pedig egy személyes megjegyzés: A Csíki sör gyártója nem Magyarországon állítja elő a sörét, nem magyar termékeket vesz magyar piacon, és nem Magyarországon adózik a bevételéből, Heineken viszont igen. Ha az ország érdekeit nézem, akkor a Heineken pártján állok. (Plusz még kóstoltam is azt a sört, nekem kifejezetten nem ízlett, a megboldogult Talléros jutott eszembe, csak kevésbé intenzív szántóföld-érzéssel. De erről nem óhajtok vitát nyitni.)

2017. márc. 20. 21:55
 34/40 Valakixyz válasza:
53%
1873 óta ez a logójuk, eddig nem volt baj most se legyen már..
2017. márc. 20. 23:16
 35/40 Pro Patria ***** válasza:
44%

"1873 óta ez a logójuk, eddig nem volt baj most se legyen már.."

- Éppen ez az. A kommunizmus térnyerése után számukra is "baj" volt, és meg is változtatták. Egyszerű, üres, fekete keretes csillagra.

De, mivel a hozzá csatolt politikai tartalom nem szűnt meg, a visszacserélt állapota semmivel sem indokolható.

2017. márc. 20. 23:39
 36/40 anonim ***** válasza:
50%

A vörös csillag valahogy mindig kivétel maradt, mert tudtommal a Rothchild család címerében is benne van, és állítólag ahol előfordulnak, ott valahol őket kell keresni a háttérben, nekik meg nagyon vitatható a múltjuk és tetteik. Sőt, nem, hogy nem lett önkényuralmi jelkép, hanem az az önkényuralmi jelkép mind a mai napig mindenféle tudatos és szubliminális üzenet formájában árad felénk.

Hihetetlen, hogy sokan aszerint foglalnak állást, hogy a kormány ezt, vagy az ellenkezőjét mondja. Ha ezt, akkor az ellenkezőjét kell gondolni... Birkavilág.

2017. márc. 21. 07:39
 37/40 anonim ***** válasza:

Szép kis eszmecsere alakult ki mindenféléről, de valamiért a konkrét kérdés úgy hangzott, hogy "Mi ez a börtön a Heineken miatt?"

Akkor most én is kérdezném, ki, vagy kik kerültek eddig börtönbe a Heineken miatt??? :-)

2017. márc. 21. 08:15
 38/40 anonim ***** válasza:
2017. márc. 21. 16:40
 39/40 anonim válasza:
91%
Szerintem ez tipikus esete a "Cirkusz kell a népnek!" elvnek! Ezzel az erővel bojkottáljuk a mesekönyvekben a karácsonyfák tetejére rajzolt sárga csillagokat is!!! Sőt a Télapó piros ruháját is!!! Tiltsuk meg, hogy német vagy orosz állampolgár betehesse a lábát Magyarországra! Sőt németül se beszéljen senki! Ugyan már ez egy dologról szól! Arról, hogy ne azzal foglalkozzon a "paraszt", hogy 1 liter tejért meg 1 kiló kenyérért egy órát dolgozik!
2017. ápr. 5. 22:35
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos erről is szól, de a probléma, vagy jelenség gyökere sajnos valós, csak nem éri már el az átlag ember ingerküszöbét, mert megszoktatták. Ez a jelképesdi arról szól, tudod, hogy ki is az tulajdonképpen, aki uralkodik feletted - valójában.
2017. ápr. 6. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!