Ezt a jobbik komolyan gondolta? O. o
Ezt egyetlen képviselő nyilatkozta 4 és fél éve.
Ennyit rólad, kérem a következő idiótát.
@19:22
Lehet, hogy egyetlen képviselő, és az is lehet, hogy 4 és fél éve, de egy képviselő nem magánember.
Ha nyilatkozik, az nem egy magánvélemény, mert ő a pártját képviseli.
Ha nyilatkozik valamit, azzal feltehetően a pártja véleményét képviseli, és nem csak a körmét reszelgeti, és mond mindenféle hülyeséget.
Úgyhogy éppen TE vagy a "következő idióta".
#2 Sry 11 évesen, 4 és fél éve még úgy szartam le a politikát ahogy van.
De valóban annyira kötekedni akarsz, h fazsságokat dumálsz? Nyilván ha egy képviselő nyilatkozik azt nem a saját, hanem a pártja nevében teszi...
#1 de, komolyan gondolták csak hálisten nem jutottak el odáig, h beleszólásuk legyen ilyenekbe...
Sry, lehet idióta volt ez a kérdés, csak rohardtul meglepődtem, hogy vannak olyanok(mondjuk kevesen)akik ilyen aberráltságok mellett is támogatják a jobbikot :/
3#
Akkor a fantasztikus logikád mentén Orbán Viktor egy fiatalos, ambiciózus demokrata, hisz a 90-es években az volt, ergo most is az, hisz szerinted mindegy mennyi idő telik el, a kimondott szó örök érvényű. Mellesleg mutasd már meg hol legitimálta a komplett Jobbik ennek az embernek az ötletét, elvégre szerinted ez az egy vélemény tökéletesen reprezentálja a komplett pártot. Mellesleg pont egy hozzád hasonlóra gondoltam, amikor a következő idiótát kértem, látom hallhatsz a nevedre kiskutya, sajnos nincs nálam jutalomfalat, de azért egy fülvakarást megérdemelsz.
Akkor komolyan gondolta.
Be is nyújtották a törvényjavaslatokat.
@19:45
Mondd, te mindig kiforgatod mások véleményét?
A sok hülyeségedet tartsd meg magadnak.
Annyit mondtam, és fenn is tartom, hogy egy képviselő nem magánember, hanem ha nyilatkozik, azt a pártja nevében teszi. (Ha mégsem, akkor a pártja remélhetőleg leváltja, de ha nem váltja le, akkor láthatólag egyetért vele.)
Másokat idiótázni nagyszerűen tudsz, szöveget értelmezni, korrekt válaszokat adni már sokkal kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!