Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a börtön a Heineken...

Mi ez a börtön a Heineken miatt? Magyarországon normálisak az emberek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 14. 10:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
29%

Még mindig bojkott kellene a csillagos bandának a csíki sör miatt! :D

Meg egyetértek azzal is, hogy a nyugatnak is kellett volna pár évig "élveznie" a kommunizmust, aztán lehet átértékelnék a dologhoz való kettős mércéjüket.

2017. márc. 14. 23:00
 22/40 anonim ***** válasza:

"És megtiltják a szoborállítást Hóman életművének, külpolitikai ügyet csinálva a kulturpolitikából."

Ezen én is csodálkoztam, hogy a Hóman szobor ellen sokan lázadoztak, de a mostani esztergomi emlékmű ellen nem.

2017. márc. 14. 23:10
 23/40 MolotovPunk ***** válasza:
80%

Szerintem meg óriási cirkuszt csinál a fidesz-kdnp ebből a Heineken piros csillagos ügyből.(Bolhából elefántot csinálnak egy csillag miatt csak,illetve akarnak...)

Valaki írt az USA-ról pár kommentel előbb.USA-ban hivatalosan bejegyzett náci és kommunista párt is működik.Nézz utána.Önkényuralmi jelképek ott engedélyezve is vannak.Svédországban,Franciaországban is vannak közhelyek,ahol vörös csillag emblémát használnak,használhatnak.(Mellesleg azoknak köze nincs a szocializmushoz,a Holland Heinekennek sincs köze hozzá.)

Igaz azokban az országokban nagyon régóta kapitalizmus is van és nem vergődnek ilyen (jelentéktelen) dolgokon.

Helyette inkább a melósoknak adnak élhető fizetést és nem ostoba törvényeket hoznak jelképek és nézetek ellen...

2017. márc. 14. 23:46
 24/40 Michail Mendoza ***** válasza:
Ne keverjük a szvasztikát a horogkereszttel,a szvasztikának a négy "szára" másik oldalra/irányba/ mutatott.
2017. márc. 15. 07:23
 25/40 33/6 ***** válasza:
85%

Én úgy tudom, a szvasztika mindkét

"forgásiránya" értelmezve van, ellentètes

jelentéssel, mint rombolás és építés.

2017. márc. 15. 08:54
 26/40 anonim ***** válasza:
51%
A Heineken valóban jóval régebben használja a vörös csillagot. Ezt is mérlegelve szerintem akkor is kettős mérce. A Csíki sör balhé óta nem fogyasztok Heineken termékeket. Heineken, Gösser, Kaiser, Soproni, Steffl, Arany Fácán, Adambrau, Edelweiss, Strongbow.
2017. márc. 18. 08:11
 27/40 Benke Péter válasza:
Ne vegyetek se Heinekent,se Sopronit. Csiki sört vegyetek , ha támogatni szeretnéd Erdélyt.
2017. márc. 18. 14:20
 28/40 MolotovPunk ***** válasza:

A Csiki sör már új néven fut.(Igazi Tiltott Sör lett a neve.)

[link]

Mellesleg érdemes ezt is elolvasni róla.

[link]

Árban a Csiki sör egyébként véleményem szerint túlárazott.Jó sör,de azért a pénzért (389 FT-ért),pedig Magyarországon is lehet kapni jó,vagy jobb minőségű sört tőle.Még akár kicsivel olcsóbban is.

Idézet:/Nem a Csíki sör az egyetlen igazán kézműves sör, sőt, még csak nem is kézműves sör. Egyszerűen nem kézműves igényességű./

2017. márc. 18. 15:59
 29/40 pom2x válasza:
Ez a dolog elsődlegesen nem a vörös csillagról szól, hanem hogy a multi erdélyben megvette a Ciuc nevű román nagyüzemi löttyöt, ezzel jogot formálva a "Csíki sör" elnevezésre is. Így minden eszközzel próbálja ellehetetleníteni a kis magyar sörfőzdét, miközben olyan kijelentéseket tett, hogy "állítólagos Székelyföld". Na ezért bojkottálja a magyar a Heineken termékeit!
2017. márc. 19. 08:46
 30/40 Embergyülölő ***** válasza:

A Heineken beleakasztotta a szarvát a CSIKI SÖR-be.

Csak hogy ezt Ti, szegény magyarok nem tudjátok.Annyira

hiányzik néktek a Heineken ????? Igyatok magyar sört !

2017. márc. 19. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!