Mi ez a börtön a Heineken miatt? Magyarországon normálisak az emberek?
Még mindig bojkott kellene a csillagos bandának a csíki sör miatt! :D
Meg egyetértek azzal is, hogy a nyugatnak is kellett volna pár évig "élveznie" a kommunizmust, aztán lehet átértékelnék a dologhoz való kettős mércéjüket.
"És megtiltják a szoborállítást Hóman életművének, külpolitikai ügyet csinálva a kulturpolitikából."
Ezen én is csodálkoztam, hogy a Hóman szobor ellen sokan lázadoztak, de a mostani esztergomi emlékmű ellen nem.
Szerintem meg óriási cirkuszt csinál a fidesz-kdnp ebből a Heineken piros csillagos ügyből.(Bolhából elefántot csinálnak egy csillag miatt csak,illetve akarnak...)
Valaki írt az USA-ról pár kommentel előbb.USA-ban hivatalosan bejegyzett náci és kommunista párt is működik.Nézz utána.Önkényuralmi jelképek ott engedélyezve is vannak.Svédországban,Franciaországban is vannak közhelyek,ahol vörös csillag emblémát használnak,használhatnak.(Mellesleg azoknak köze nincs a szocializmushoz,a Holland Heinekennek sincs köze hozzá.)
Igaz azokban az országokban nagyon régóta kapitalizmus is van és nem vergődnek ilyen (jelentéktelen) dolgokon.
Helyette inkább a melósoknak adnak élhető fizetést és nem ostoba törvényeket hoznak jelképek és nézetek ellen...
Én úgy tudom, a szvasztika mindkét
"forgásiránya" értelmezve van, ellentètes
jelentéssel, mint rombolás és építés.
A Csiki sör már új néven fut.(Igazi Tiltott Sör lett a neve.)
Mellesleg érdemes ezt is elolvasni róla.
Árban a Csiki sör egyébként véleményem szerint túlárazott.Jó sör,de azért a pénzért (389 FT-ért),pedig Magyarországon is lehet kapni jó,vagy jobb minőségű sört tőle.Még akár kicsivel olcsóbban is.
Idézet:/Nem a Csíki sör az egyetlen igazán kézműves sör, sőt, még csak nem is kézműves sör. Egyszerűen nem kézműves igényességű./
A Heineken beleakasztotta a szarvát a CSIKI SÖR-be.
Csak hogy ezt Ti, szegény magyarok nem tudjátok.Annyira
hiányzik néktek a Heineken ????? Igyatok magyar sört !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!