Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért takarózik...

A kormány miért takarózik mindig Soros Györggyel?

Figyelt kérdés

2017. márc. 13. 08:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%

6-os:

Nincsen szükség "balos" gyűlöletkampányra, mivel aki nem hódol a kormánypropagandának, az zsigeri szinten érzi hogy ellen kell tartania ennek az őrületnek. Hogy a "celebek" között sokan felszólalnak a nacionalista és gyűlöletkeltő attitűd ellen, annak szimplán az lehet az oka, hogy a művészvilág magától értetődő jellemvonása a szabadságra való törekvés, amellyel a jelenlegi Finkelstein-féle propaganda nem összeegyeztethető.

Valódi művészek között elenyésző a jobboldaliság, ez szimpla tény.

2017. márc. 13. 09:32
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

"Ezek a javunkat szolgálják sőt erősödünk."

Végül is, ha fideszes szempontból nézed, akkor tényleg így van, mert nekik valóban egyre több lesz a többiek pénzéből.

2017. márc. 13. 09:32
 13/22 anonim ***** válasza:
92%
Valakire fogni kell a dolgokat. Olimpia népszavazásos témánál is nem mondhatták azt, hogy elszúrták, nem kér a nép az idióta terveikből, így inkább rá fogták Sorosra.
2017. márc. 13. 09:41
 14/22 anonim ***** válasza:
5%

13 az a szimpla tény hogy rengeteg pénzt kapnak ripacskodásért és az a szimpla tény hogy ha el is merik mondani a véleményüket (lásd charlie sheen) nem köszönik meg. Viszont a baloldal csuklóbol tagadja amerika szerepét a népírtásokban afrika kizsákmányolásában irak lerohanásában a feketék terrorizálásában az emberek lehallgatásában a natoval való fenyegetőzésekben a szegények magárahagyásában (értsd munkanélküli állampolgárok)

álliberálisok csak akkor éreznek együtt ha politikailag indokolt

Most nagyon szivesen mutogatnak szíriai gyerekeket de irak lerohanásakor vagy gáza bombázásakor nem tették persze akkor az emberek sem voltak képben mármint az ostobább baloldali médián nevelkedett fele

2017. márc. 13. 09:45
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

Mindkét oldalra lehet bőven mondani hideget-meleget. Én egyébként nem tartozom egyik oldalhoz sem, mert ennél sokkal szélesebb látókörben igyekszem a világot figyelni. Nem is erről beszélünk. Sorosról volt szó. Soros pénzel sok olyan szervezetet, amely egyrészt a rászorulókat segíti, ezenkívül támogat és fenntart oktatással kapcsolatos szervezeteket, intézményeket. Ezenkívül olyanokat is, amelyek a világon átfogóan vizsgálják a korrupciót. Emiatt sajnos nálunk mostanában nem kívánt személy Soros. Meg a többi olyan helyen sem, ahol populista, demokráciaellenes erők bontják szárnyaikat. Nincs ebben a sztoriban semmi érthetetlen dolog.

Kicsit láss már túl a beprogramozott jobb-bal ügyön. Köszönöm.

2017. márc. 13. 09:55
 16/22 anonim ***** válasza:
98%
ui: azért majd figyelj oda Trumpra is, hogy kiket fog bombázni. Azt mondta hogy eltörli a föld színéről a ISIS-t. Tudod, a fegyverbiznisz azért még mindig jó üzlet. És Trump meg jó üzletember. Szóval csak nyugtával.....
2017. márc. 13. 09:57
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
Azért, mert megteheti. Az emberek pedig kapnak rá, talán még akkor is elhinnék, ha valójában tudnák, hogy kamu az egész. Csak lehessen valakit szidni. Akár ok nélkül. Ha kell, akkor még magukat is szidják, csak szidjanak valamit. Komolyan, ha nincs az ég világon semmi, tök nyugi van, még az sem jó sok embernek, még sokan akkor is képesek idegbajt kapni, és úgy felidegesíteni magukat, hogy összevissza szuszognak, meg minden bajuk van. Tudom, mert a haverom is ilyen.
2017. márc. 13. 10:21
 18/22 anonim ***** válasza:
Mert a Soros György a Nagy Ellenség, aki a migránsaival el akarja venni a Magyaroktól azt a pénzt, amit Orbán Úrtól kaptunk.
2017. márc. 13. 10:41
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert valamivel muszáj takaróznia, nehogy megfázzon. Mindent már nem takar el "az elmült nyolc év" mantra. Újabb gumicsontokat kell kell vetni a jónépnek, hogy azokat csócsálja és ne "hülyeségeken" gondolkodjon.
2017. márc. 13. 20:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Vettem a fáradtságot és elolvastam érveidet, noha sejtettem, hogy melyek lesznek ezek. Nem is csalódtam. Kérésednek megfelelően, elgondolkodtam rajtuk. Maradjunk annyiban, hogy "nem jött át". Ennél finomabban nem tudom megfogalmazni, mennyire röhejesnek, erőltetettnek tartom ezt az összehasonlítást.
2017. márc. 13. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!