Milyen a Momentum Mozgalom bevándorláspolitikája?
Szar.
A liberális vonallal szimpatizálnak.Ez akkor derült ki, amikor nemzetközi egyezményekről hablatyoltak.
Őszintén, mi fontosabb?
Az ország védelme, nemzet akarata vagy megfelelni ezekben a f_szásogoknak?
3#
Eleve rosszul hangzik és tele van ellentmondásokkal.
A méltányos körülmény mit jelent?Nyílt menekülttábort, rengeteg segélyt, juttatást.
Ha a saját állampolgárok védelme az első, akkor alapból a zárt rendszerű táborokat javasolnák.
Ja, de azt ellenzi az eju.Itt is felmerül a kérdés, a saját ország,polgárok védelme a fontosabb vagy,hogy megfeleljünk az EU-nak?
A közös európai együttműködés eddig sem működött.Nem is fog egészen addig, ameddig a nyugati fél csak befogadásban tud gondolkodni.
3-as én is olvastam ezt róluk valamilyen interjú során de bűzlik a mesterséges álláspont ismérveitől
ez a mozgalom egy tipikus károgó társaság "mondjuk nemet a kormány ilyen intézkedésére mondjunk nemet a kormány olyan intézkedésére....."voltaképpen egy szimpla protestszavazókra hajtó társaság ami még bedobja a megoldhatatlan problémákat (oktatás és egészségügy amibe ha külön külön 10szer annyi pénzt öntenél mint egy olimpiába akkor is panaszkodnának az érintettek)
...
annyi eszük nekik is van hogy a migránsokat most már elhibázott taktika lenne nyilvánosan tutujgatni ezért ebből visszavettek, ám ha nem lett volna bő 3 milla nemmel szavazó nemrég,szerintem olyan kvótapártiak lennének mint az egzotikumra hajtó naiv nőcik
A Momentum világosan megmondta hogy ők a jelenlegi svéd és német modellt képzelik el, szóval a bevándorlás politikájuk is olyan lenne, itt mondják:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!