Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tovább fog e fogyni a magyar...

Tovább fog e fogyni a magyar az országban?

Figyelt kérdés

[link]

A fidesz miért állította be ezt mint ha az ő érdemük lett volna ez ? (M1 így állította be) Így is fogyott a magyar népesség 2016-ban hiába mérséklődött picit. Szóval fog még fogyni Magyarország népessége ?

2017. márc. 10. 20:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
51%

2#-es vagyok

Páran vérszemet kaptatok itt úgy látom, tegyük rendbe a dolgokat, anno nekem is azért kellett kijönnöm mert tönkre tett volna az hogy dolgozok és semmi köszönet nincs benne, és nap végén úgy megyek haza hogy senki ne szóljon hozzám mert olyan fáradt vagyok.

Bántott az hogy miközben adókat tolnak az ember arcába, senki nem tett ez ellen semmit, pedig nem kellett volna megvárni hogy ennyi év elteljen, hiába itt élek Németben, azért haza járok a családhoz, de ha tehetném a szülőket is kimenekíteném a "süllyedő hajóról"

Én szakmámban dolgozom itt kint, teljes munkaidőben, rendesen fizetnek nincs kiskapuzás mint otthon, ha túlórát vállalok az meg is látszik az amúgy se kevés pénzen, szinte semmire nincs gondom, az autót nem ötezerért tankolom, ami előtte gyakori jelenség volt, ha nincs kedvem főzni akkor hozatok valamit ami elég egész napra.

Tehát mindent összevetve én főként a kormányra haragszom, és valamilyen mértékben az emberekre is hogy engedték idáig fajulni ezt a helyzetet, még anno gyökerestől kellett volna elégtételt venni.

Számomra fájó az hogy nem a saját hazámban, közösségemben találtam olyan életre, amilyenben most vagyok.

2017. márc. 10. 23:28
 22/31 anonim ***** válasza:
43%

Ezeknek hiába magyarázol. Ők a felsőbbrendű faj Viktor Viktorral az élen és Magyarországon minden tökéletes.

Erre épül a fejükben minden. Aztán meg csak lesnek, hogy a valóság az teljesen más, valamiért tömegek menekülnek Magyarországról és rohamosan csökken a népesség. De ezek biztos csak hazaárulók lehetnek, azért mennek el! Te is hazaáruló vagy, mert elmentél innen Németországba! Hát micsoda dolog ez, kéremszépen?

2017. márc. 10. 23:43
 23/31 Estádio de Felchút ***** válasza:
49%
Igen, fogy a népesség. Rosszabbul kefélünk, mint 4 éve.
2017. márc. 10. 23:58
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Èn se Magyarországon èlek,csak èn nem a jó pènz miatt,hanem mert 100 ève ìgy húzták meg a határt. Lehet szidni Magyarországot,de egy mèg nyomorultabb orszagban èlni kisebbsègikent hidjetek el,hogy megrosszabb
2017. márc. 11. 00:00
 25/31 A kérdező kommentje:
Hú emberek ! Jól összegyűltünk:) Arra reagálok,hogy hazaáruló e az aki kiment kimegy külföldre hát k'rv'ra nem ! Fidesz szerint igen,de aki átlag ember és gondolkozik az kimegy külföldre ennyi. Semmi rasszizmus ,de én úgy látom,hogy az országban nem a magyarok szaporodnak. Azt sem értettem soha,hogy aki szegény miért vállal be 8 gyereket :O Aszem erre mondják,hogy hülye f'sz. Tegyük hozzá ha kimegyek az utcára és kinyitom a szememet látszik az,hogy egyre kevesebb a fiatal Magyarországon !!!
2017. márc. 11. 08:21
 26/31 anonim ***** válasza:
38%
Sajnos igen, a magyarok folyamatosan, egyre gyorsuló ütemben fogynak. A mérséklődés a cigányoknak köszönhető. Maximum 20 év, és többségbe kerülnek.
2017. márc. 11. 08:32
 27/31 anonim ***** válasza:
58%

Igen, fogy a magyar.

Már engem sem tekintenek magyarnak, mert nem vagyok fideszes szavazó, és aláírtam a Nolimpiát.

A magyarság létszáma (Fidesz-MIÉP-Jobbik mércével mérve) 1998 óta a felére csökkent.

2017. márc. 11. 09:36
 28/31 anonim ***** válasza:
50%
Előző, szerintem meg nincs magasabb szinten. Nálam is kiverte a biztosítékot ez a barom. Elég szar érzés nagycsaládosként, hogy egy ilyen taplónak majd az én gyerekeim fogják kitermelni a nyugdíját. Mivel azt, amit ilyenkor szívesen tennék, hogy markolóval elásom, mégsem tehetem meg, legalább hadd értsek egyet a kedves fórumtárssal, akinek a gondolatai valahol az enyémekkel is találkoztak. :-)
2017. márc. 11. 11:21
 29/31 A kérdező kommentje:
29-es ezt honnan veszed ? Mi lenne akkor,hogy ha 50 millióan laknának itt az országban és nem pedig 9 millió pár száz ezren ? Nem lenne áram ? Víz? Gáz? Elfogyna? Nem lenne étel ? Afrika sorsára jutnánk ? Annyit keresnénk mint egy ukrajnai ember ?
2017. márc. 12. 10:34
 30/31 anonim ***** válasza:

"Így is túlfogyasztjuk az ország eltartóképességét. Örülj neki, hogy fogyunk."

Marhaság.

2017. márc. 12. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!