Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is örülnétek, ha megszünne...

Ti is örülnétek, ha megszünne a tesco stb áruházak?

Figyelt kérdés

És csak kisboltok maradnának?

Én múltkor nagyon megharagudtam a tescora. Vettem 4 sört 129ft/db áron és kenyeret 139ft és tejet 159ft.

Párnap múlva bementem a helyi kisboltba és ugyanezeket megvettem. U az sör 240ft + 10ft a hűtés díj/üv, kenyeret 340ft és tejet 240ft ért.

Hála istennek hogy, megszünik a szemét tesco, vásárolhatunk kisboltokban.

A tesco ennyire hülyének nézi az embereket, hogy nem tudjuk, hogy jobban élünk mint 4 azaz már minnyá 8 éve?

Azt hiszi a népről, hogy ugyanaz a kis csóró nép vagyunk mint a fidesz előtt? :)

2017. márc. 10. 14:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
pont leszarom oda csak a csóró putris hazaárulók járnak,az igazi hazafik kisboltban költik a pénzüket
2017. márc. 10. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
A Tesco-ban a prémium termékeket kivéve szinte csak szemetet kapni. Olcsó a kenyér persze, csak 2 nap múlva olyan mint a kő. Vehetsz olcsó párizsit is, pedig ha a hentesnél veszel házikolbászt vagy füstölt sonkát, sokkal jobban jársz, mert ízesebb és kiadósabb. Nem értem azokat akik képesek csak a Tescoban vásárolni. Tudom, van akinek csak arra van pénze... pedig szerintem ha körülnéz az ember, talál megfizethető de jó minőségű termelői cuccokat. Arról nem is beszélve hogy az egészség megőrzése anyagilag is megtérül - később...
2017. márc. 10. 16:29
 13/14 anonim ***** válasza:

'pont leszarom oda csak a csóró putris hazaárulók járnak,az igazi hazafik kisboltban költik a pénzüket'

Jah persze, majd pont a vásárlási szokások szerint skatulyázzuk be, ki a hazafi :D

2017. márc. 10. 16:32
 14/14 A kérdező kommentje:

Szerintem meg pont, hogy a tescos kenyér a legjobb. Az ismerőseim, barátaim gyakran esznek nálam. És mindig kérdezik, hogy ez milyen kenyér mert nagyon jó. Lesnek mokor mondom, hogy tesco-s. Bár az is igaz, hogy minden tescoba más íze van de még mindig a legjobb. (ahoz képest amitt itt a környéken lehet kapni)

A tesco már nem az a tesco mint tizen éve volt. Már nem adja a nevét minden risz-rosz termékhez.

Bár a multkori csalódásom után, nem járok többé oda. Csak is akkor ha megemelik az árakat, kisbolt szintre :)

2017. márc. 10. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!