Ti is örülnétek, ha megszünne a tesco stb áruházak?
És csak kisboltok maradnának?
Én múltkor nagyon megharagudtam a tescora. Vettem 4 sört 129ft/db áron és kenyeret 139ft és tejet 159ft.
Párnap múlva bementem a helyi kisboltba és ugyanezeket megvettem. U az sör 240ft + 10ft a hűtés díj/üv, kenyeret 340ft és tejet 240ft ért.
Hála istennek hogy, megszünik a szemét tesco, vásárolhatunk kisboltokban.
A tesco ennyire hülyének nézi az embereket, hogy nem tudjuk, hogy jobban élünk mint 4 azaz már minnyá 8 éve?
Azt hiszi a népről, hogy ugyanaz a kis csóró nép vagyunk mint a fidesz előtt? :)
'pont leszarom oda csak a csóró putris hazaárulók járnak,az igazi hazafik kisboltban költik a pénzüket'
Jah persze, majd pont a vásárlási szokások szerint skatulyázzuk be, ki a hazafi :D
Szerintem meg pont, hogy a tescos kenyér a legjobb. Az ismerőseim, barátaim gyakran esznek nálam. És mindig kérdezik, hogy ez milyen kenyér mert nagyon jó. Lesnek mokor mondom, hogy tesco-s. Bár az is igaz, hogy minden tescoba más íze van de még mindig a legjobb. (ahoz képest amitt itt a környéken lehet kapni)
A tesco már nem az a tesco mint tizen éve volt. Már nem adja a nevét minden risz-rosz termékhez.
Bár a multkori csalódásom után, nem járok többé oda. Csak is akkor ha megemelik az árakat, kisbolt szintre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!