Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is örülnétek, ha megszünne...

Ti is örülnétek, ha megszünne a tesco stb áruházak?

Figyelt kérdés

És csak kisboltok maradnának?

Én múltkor nagyon megharagudtam a tescora. Vettem 4 sört 129ft/db áron és kenyeret 139ft és tejet 159ft.

Párnap múlva bementem a helyi kisboltba és ugyanezeket megvettem. U az sör 240ft + 10ft a hűtés díj/üv, kenyeret 340ft és tejet 240ft ért.

Hála istennek hogy, megszünik a szemét tesco, vásárolhatunk kisboltokban.

A tesco ennyire hülyének nézi az embereket, hogy nem tudjuk, hogy jobban élünk mint 4 azaz már minnyá 8 éve?

Azt hiszi a népről, hogy ugyanaz a kis csóró nép vagyunk mint a fidesz előtt? :)

2017. márc. 10. 14:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vegye meg a nemzeti pénztárgépünk, a keze alatt legalább felvirágzik az összes multi.
2017. márc. 10. 14:04
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
99 ft/db sör, kenyér kovászos 189 ft, toast 139 ft, tej 159 ft. Mindennap 30-40-50 %-al olcsóbban, szinte minden, bármi, akármi. A Sparban. Úgyhogy engem nem érdekelne ha megszűnne a TS.
2017. márc. 10. 14:06
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell rinyálni, jön a helyére másik multi...
2017. márc. 10. 14:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

ja, ebbe a kiszámíthatatlan gazdaságba csak úgy ömlenek a külföldi cégek..

Hamarabb mennek romániába, mint ide.

2017. márc. 10. 14:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem felháborító, hogy a Tescoban ilyen alacsonyak az árak. Ezek teljesen lenéznek minket. Elmondanám, hogy ha 5x ennyibe kerülne minden, sokkal jobban élnének az emberek. A szemét nyugati olcsó multik helyett dicső kisboltosoktól vásárolhatunk 3x olyan magas áron. Sokan úgyis szeretnék, hogy elhagyják a multik az országot. Most legalább majd megkapják, ami jár nekik, és végre beköszönt az áldott béke.
2017. márc. 10. 14:21
 6/14 anonim ***** válasza:
49%

"U az sör 240ft + 10ft a hűtés díj/üv, kenyeret 340ft és tejet 240ft ért."

Ez nagyon szép lenne, ha ebben ki is merülne a vásárlás. Mire normálisan bevásárolsz, nem csak a beetető, gyere hozzánk megvenni alapvető élelmiszereket, na akkora a kisboltban meg pont a dupláját fizeted! S ezért nem a multi a hibás, nem a kisbolt, hanem a magyar állam. A fidesz(ez jólesett :DDDD).

2017. márc. 10. 14:23
 7/14 anonim ***** válasza:
:D:D:D
2017. márc. 10. 14:38
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Az baromság hogy a nagy multikban alacsonyak az árak.

Néhány termék valóban olcsó, amikkel becsalogatják a vevőket.

De a termékek nagy része nagyából ugyanannyiba kerül mint a kiseebb méretű boltokba(nem az 1 személyes non-stop okra gondolok).

Az a helyzet hogy piacgazdaságban nem lehet komolyan befolyásolni a gazdaság résztvevőit.

ha elmenne a tesco meg az auchan, akkor jönne helyettük másik multi.

Egyébként ha megfigyeltétek januárban az auvhan szinte minden termékét kb 105 al megdrágította.

Ezzel akarja az inflációt feljebb nyomni hogy "megbosszulja" a jelentős minimálbér emelést.

A kisebb láncok nem csínálták mert ők eddig sem minimálbéren dolgoztatták az embereiket(aldi.lidl)

2017. márc. 10. 14:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Állítólag a Walmart jön a Tesco helyére.
2017. márc. 10. 14:45
 10/14 Alain Delon ***** válasza:
93%
Én nme örülnék neki, mert a magyar üzletláncok választéka finoman szólva is hagynak kívánnivalót maguk után. A kisboltok "választékáról" nem is beszélve. Másrészt meg a "magyar" CBA saját márkás termékei sokszor külföldi gyártásúak, míg pl. a Tesco sok saját márkás terméke magyar gyártmány.
2017. márc. 10. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!