Ti is örülnétek, ha megszünne a tesco stb áruházak?
És csak kisboltok maradnának?
Én múltkor nagyon megharagudtam a tescora. Vettem 4 sört 129ft/db áron és kenyeret 139ft és tejet 159ft.
Párnap múlva bementem a helyi kisboltba és ugyanezeket megvettem. U az sör 240ft + 10ft a hűtés díj/üv, kenyeret 340ft és tejet 240ft ért.
Hála istennek hogy, megszünik a szemét tesco, vásárolhatunk kisboltokban.
A tesco ennyire hülyének nézi az embereket, hogy nem tudjuk, hogy jobban élünk mint 4 azaz már minnyá 8 éve?
Azt hiszi a népről, hogy ugyanaz a kis csóró nép vagyunk mint a fidesz előtt? :)
ja, ebbe a kiszámíthatatlan gazdaságba csak úgy ömlenek a külföldi cégek..
Hamarabb mennek romániába, mint ide.
"U az sör 240ft + 10ft a hűtés díj/üv, kenyeret 340ft és tejet 240ft ért."
Ez nagyon szép lenne, ha ebben ki is merülne a vásárlás. Mire normálisan bevásárolsz, nem csak a beetető, gyere hozzánk megvenni alapvető élelmiszereket, na akkora a kisboltban meg pont a dupláját fizeted! S ezért nem a multi a hibás, nem a kisbolt, hanem a magyar állam. A fidesz(ez jólesett :DDDD).
Az baromság hogy a nagy multikban alacsonyak az árak.
Néhány termék valóban olcsó, amikkel becsalogatják a vevőket.
De a termékek nagy része nagyából ugyanannyiba kerül mint a kiseebb méretű boltokba(nem az 1 személyes non-stop okra gondolok).
Az a helyzet hogy piacgazdaságban nem lehet komolyan befolyásolni a gazdaság résztvevőit.
ha elmenne a tesco meg az auchan, akkor jönne helyettük másik multi.
Egyébként ha megfigyeltétek januárban az auvhan szinte minden termékét kb 105 al megdrágította.
Ezzel akarja az inflációt feljebb nyomni hogy "megbosszulja" a jelentős minimálbér emelést.
A kisebb láncok nem csínálták mert ők eddig sem minimálbéren dolgoztatták az embereiket(aldi.lidl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!