Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen a viszonyotok a névhez:...

Milyen a viszonyotok a névhez: Orbán Viktor?

Figyelt kérdés

A lehető legrövidebben.

Például illusztrálva, mint nekem ->

Erre az Orbán Viktorra felnéztem.

[link]

[link]

ezt az Orbán Viktort szívesen láttam miniszterelnökként.

[link]

Őt meg...

[link]

Őt megutáltam, csalódtam benne, felháborít, nem birom, szeretném ha eltűnne.

nálam így változott ha szabad így mondani a róla alkotott kép.

Nektek?

#Orbán Viktor #jobboldal #Fidesz. neokonzervatív
2017. márc. 10. 00:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
93%

"Haahahahah :D milyen édesen naiv vagy :)

Ugyan úgy ott a nyomor, a dolgozói szegénység, a fiatalok unkanélkülisége a "jóléti nyugaton", és a képzetlen vagy versenyképtelen végzettségű nyugati fiatal ugyan úgy mehet a gyárba melózni, ha nem kíván éhenhalni."

Ja, gondolom azért megy mindenki keletről nyugatra, mert pont ugyanolyan elcseszett ott is az életük, mint otthon.

Etessél csak...

2017. márc. 10. 11:02
 22/27 anonim ***** válasza:
35%

"Azt írtam, hogy errefelé, nem azt, hogy Magyarországon."

Bocs, nem tudtam hogy az "errefelé" nálad Lengyelországot jelenti. 😂

2017. márc. 10. 11:05
 23/27 anonim ***** válasza:
4%

"Ja, gondolom azért megy mindenki keletről nyugatra, mert pont ugyanolyan elcseszett ott is az életük, mint otthon.

Etessél csak..."

Aztán vissza is jönnek, amint rájönnek, hogy ők a nyugati álomból lószart nem fognak kapni.

Vesznek inkább itthon egy lakást és kész.

2017. márc. 10. 11:07
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokat ismerek, aki visszajött volna, ellenben sok olyan van, aki kint maradt.

Sőt, a visszajöttek is sokat beszélnek nekem arról, hogy megint el akarnak menni.

2017. márc. 10. 11:49
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit érzek mint egykori fidesz szavazó?

Röviden azt, hogy 27 évvel a rendszerváltás után most ott tartunk hogy Magyarország első emberének strómanja van. És bár ez mindenki számára legalább annyira egyértelmű mint hogy kék az ég és zöld a fű jogilag szinte bizonyíthatatlan.

Hosszabban. Próbálom menteni Viktor tevékenységét, de arra jutok hogy menthetetlen:

1.

A szavazók ~90% teljesen tájékozatlan így szegény Viktor arra kényszerül hogy tolja nekik a populista, demagóg szöveget. Ezt fogcsikorgatva még elfogadnám de semmit nem tett hogy a helyzet változzon sőt forrást vontak ki az oktatásból. Egy felzárkózó ország egyetlen esélye a felzárkózásra az (lenne) ha befektet az oktatásba.

2.

A politikához pénz kell és így szegény Viktor is belekényszerül a korrupcióba. Kétszer 2/3-dal győzött és ilyen erős pozícióból mégse tett semmit hogy megoldja a problémát sőt pont ellenkezőleg.

Annyira nyílt, pofátlan és olyan mértékű a legfelső szintű korrupció hogy már ideológiát is kellett rá találni: "nemzeti feltőkésítés". És kiknek lopják oda adóforintjainkat? kik a nemzet "legalkalmasabbjai"?

Kollégiumi szobatárs (időközben már nemzetellenség), a 8általános felcsúti polgármester, Viktor lányának családja, Viktor kedvenc focicsapatának tulajdonosa, egyéb banda tagok.

3.

Viktor a mélynemzeti. 2005-ben elárulta Székelyföld autonómiáját:

[link]

A kettős állampolgárság lényege pedig a szavazati jog volt semmi más.

4.

Ceausescu egy hatalmas, 30 000 férőhelyes stadiont is építtetett a helyi labdarúgócsapat, az FC Olt számára. A csapat Ceaușescu segítségével feljutott az első osztályba, ma azonban ismét a negyedosztályban játszik.

Felcsút stadion, kisvasút, luxussportcsarnok (tervek elfogadva). Belvíz elvezetés 2001.

2017. márc. 10. 17:04
 26/27 anonim ***** válasza:
67%
Orbán = Csaucseszku
2017. márc. 11. 14:45
 27/27 anonim ***** válasza:

"A szavazók ~90% teljesen tájékozatlan"

mondja ezt a tájékozatlan 90% oszlopos tagja...

2017. márc. 11. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!