Milyen a viszonyotok a névhez: Orbán Viktor?
A lehető legrövidebben.
Például illusztrálva, mint nekem ->
Erre az Orbán Viktorra felnéztem.
ezt az Orbán Viktort szívesen láttam miniszterelnökként.
Őt meg...
Őt megutáltam, csalódtam benne, felháborít, nem birom, szeretném ha eltűnne.
nálam így változott ha szabad így mondani a róla alkotott kép.
Nektek?
Én még nem láttam olyat a rendszerváltás óta hogy az emberek ne kezdjenek el köpködni a miniszterelnökre x év kormányzás után. Ez így volt és így is marad addig amíg MO-n a többség azt várja hogy majd a kormány megoldja az életét.
A kérdèsre válaszolva én korábban sem néztem fel OV-ra és most sem, viszont körülnézve jelenleg más képtelen lenne működni mint miniszterelnök.
Abszolút pozitív.
100 évente egyszer születik ekkora formátumú államférfi Magyarországon mint ő.
Hálát adhatunk az égnek, hogy ezekben a vészterhes időkben egy ilyen határozott, bátor és okos miniszterelnökünk van.
Egy "kis vasuttal" hogyan is utod el?! Te majomfajzat vagy, nem tudsz gondolkodni?! Nem a mozdony tudja elutni az embert, csak kerdem, de gondolom csimpanz esszel nehez lesz megerteni!
Orban Viktor egy szukseges ember Magyarorszag szamara. A magyar nemzetet vedi, es erositi, es a tobbseg akaratanak eleget tesz.
Viktor a rendkívül megnyerő stílusú liberális demokratából átment már egy teljesen más emberbe, amióta rájött hogy a populizmussal sokkal messzebb tud jutni. A támogatói körében azért népszerű, mert mindig tudja mikor kell nagy szavakat bemondani és akkor mindenki elalél. Valóban karizmatikus típus, ez ugyanakkor sajnos veszélyes is, mint látjuk. Mostanra látszik hogy kinevelt egy fiatal generációt akikből előtörnek kb. ugyanazok az ambíciók amelyek benne is voltak anno. Úgyhogy nemsokára abban az érdekes élethelyzetben lesz része, hogy szembetalálja magát a kiskirályságban egy ugyanolyan politikai erővel mint amilyen ő maga is volt a régi Fidesszel.
Érdemes elolvasni ezt a rövid '89-es portrécikket róla, tanulságos:
www.facebook.com/torokgaborelemez/photos/a.358313682311.163488.325474587311/10154202412602312/?type=3&theater
"Én még nem láttam olyat a rendszerváltás óta hogy az emberek ne kezdjenek el köpködni a miniszterelnökre x év kormányzás után."
Lehet, hogy az emberek valamiért nem szeretik, ha ipari szinten fosztogatják őket.
"Ez így volt és így is marad addig amíg MO-n a többség azt várja hogy majd a kormány megoldja az életét."
Akkor minek is tartjuk őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!