Ha elindul egyre erősebben az "újbaloldali" törekvés, és tudjuk az milyen, akkor a másik oldalon milyen lehetne?
Ismerjük hogy a neoliberális, már majdnem jobboldali baloldalt, hogy akarja orvosolni, felváltani az újbaloldal, milyen törekvései vannak. Szerintem jó , de nem az e lényeg.
Ha indulna egy ugyanilyen lendületű "új-jobboldali" irány, törekvés, ami a Trump féle, Orbán féle, Theresa féle, Putyin féle, Farage féle, és nem sorolom tovább, demagóg jobboldali, elnyomást képviselő politikát milyennek kellene váltania?
Mit gondoltok erről?
Milyen kellene hogy legyen ez?
Első köszönöm, nagyon hasznos a válaszod.
Megjegyzés: értem itt azt hogy látható, szélre tolódik ez egyszerű jobboldal is, a jobbközép, így Le Pen meg Trump közt pl már nincs is különbség.
Ez csak egy illusztráció volt.
Lenne pár tanácsom:
-Szép kötőszavaink vannak,használd,és ami fontos a "," nem kötőszó,arra ne használd.
pl."látható,HOGY szélre "
-Bár nagyon szép ragjaink vannak,de csak akkor használd,amikor tényleg szükség van rá
pl:jobboldali baloldalt hogy akarja -T -","
-Az előző két okból következik,hogy ha ezeket a nyelvtani eszközöket nem megfelelően használod,akkor érthetetlenné válik a mondat
pl:Ha indulna egy ugyanilyen lendületű "új-jobboldali" irány, törekvés, ami a Trump féle, Orbán féle, Theresa féle, Putyin féle, Farage féle, és nem sorolom tovább, demagóg jobboldali, elnyomást képviselő politikát milyennek kellene váltania?
-Az oximoron kifejezések vagy egyéb irodalmi eszközök nagyon hatásosak tudnak lenni egy novellában,egy szimpla kérdésnél viszont zavaróak és értelmetlenek:
pl: "...újbaloldali" törekvés, és tudjuk az milyen, akkor a másik oldalon milyen lehetne?.."
<->
"... demagóg jobboldali, elnyomást képviselő politikát milyennek kellene váltania? "
Tehát akkor most jobb vagy baloldal?
Azt javaslom,hogy menj el egy diszlexia vizsgálatra,mert itt komoly gondok vannak....
Köszönöm.
És arra utaltam hogy van újbaloldal de milyen legyen az újjobboldal. Röviden. Bocs ha ilyen hülyék a mondatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!