Miért nem értik meg az emberek, hogy a rezsicsökkentésnek nem volt semmi értelme? Ennyire jól működik a fidesz agymosása?
Dehogynem volt értelme!
Látod, mennyien "bevették". Mint ahogy az orvosok, pedagógusok, stb. stb. béremelését is itt az elmúlt hetekben, hónapokban. Megcsinálták, nem lett országos sztrájk, stb. stb. és a végén kiderült, hogy kevesebbet visznek haza, mint korábban...
...és ahol valóban lett béremelés, de ennek hatására megnőtt az egyes áruk iránti kereslet, így tudtad a boltosok árat emelni, hiszen van vevő. De a nyugdíj emelés ezt az árnövekedést már nem bírta követni. Így ismét csak azokkal lett kitolva, akik eddig is a legkevesebb pénzből éltek...
"és a végén kiderült, hogy kevesebbet visznek haza, mint korábban... "
a feudális sajátosságok élvezői jártak rosszabbul...
"A gazdaság a romokban, az emberek elszegényednek, mindez a fidesz rezsicsökkentése miatt. Legalább háromszor ilyen magas rezsik kellenének, hogy a jelenlegi állapotot fenn tudjuk tartani."
Jól értem, hogy te azt mondod, hogy a szegénység ellenszere az, hogy a szegények, akiknek a bevételeik legnagyobb része megy el rezsire, ők fizessenek háromszorannyit rezsire, és ez minden problémát megold? Mondjuk éhenhalnak az oké, de ha te ezt problémamegoldásnak gondolod...
"feleekkora fizetések után kb. 2x annyi pénzük maradna az embereknek. Aki most nettó 140 ezret keres, annak kétszerannyi pénze maradna meg, hogyha nettó 70 ezerre csökkentenék a fizetését."
Te matekból hányas voltál?
Egyébként kérlek nyugtass meg, hogy te csak egy troll vagy, és nincs ennyire hülye ember az országban.
Remelem orban kiveszi a kajat is a szadbol....
Sosem gondoltam vna h azt mondom h meg a szocik is jobbak voltak....
"Egyébként kérlek nyugtass meg, hogy te csak egy troll vagy, és nincs ennyire hülye ember az országban."
inkább legyen matekból hülye (meg amugyis), mint begeto fidesz birka, aki nem latja a fatol az erdot
Szerintem nagyon is nagy szükség van rezsicsökkentésre, de ezt nem hatósági árbefolyással kellene elérni, hanem elsősorban a szegények energiahatékonysági beruházásának a támogatásával. Ez nem csak függőséget csökkentené, (Fidesz tenyeréből etetése, bár megértem, hogy ez nekik baromira jó, hiszen a számlát látva a kutyává lealacsonyított emberek még meg is nyalják annak a kezét, akik előbb még kokit adott, és belerúgott.) Persze jól be vannak tojva sokan, mert másra nem is bírnak gondolni, csak arra, hogy ha nem a Fidesz lesz, akkor elesnek a rezsicsökkentéstől, ami valójában számukra is hátrányos.
Az azonos igényekhez csökkenő energiafogyasztással kell elérni a rezsicsökkentést, ez a környezetet is kímélné, és az energiafüggőségünk miatt se lennénk annyira sebezhetőek (ez utóbbi persze nem csak ezen múlik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!