Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiábrándult Fidesz szavazók...

Kiábrándult Fidesz szavazók kire tervezitek szavazni 2018-ban?

Figyelt kérdés
Akik az elmúlt valamelyik ciklusban a Fideszre voksoltatok, de végleg elfordultatok a kormányzásukat látva. Most kire szavaztok akkor és miért rá? Köszi.

2017. márc. 8. 18:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
Jobbik, inkább a közbiztonság mint az anyagiak. Ha leáll a szaporulat, rengeteg pénzt megtakarít az ország.
2017. márc. 16. 20:19
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

Hát a kisebbekre biztos nem. A kétfarkú szánalmas szerintem. Röhejes ahogy kommunikálja a mondandóját. Könyörgöm ez politika.

A jobbik meg túl radikális. A baloldalnak vége, mondjuk eddig sem adott semmit sem az életemhez.

A Fidesszel nekem semmi bajom. Jó nem egy álompárt, de nem élek álomvilágban a következő sem lesz az.

2017. márc. 17. 07:25
 13/18 anonim ***** válasza:
8%
Mivel nem vagyok olyan sötét pa@r@szt, mint a magyarok java része, hogy valaki ellen menjek szavazni, így ha addig nem alakul olyan, akinek hiszek az eszmerendszerében és politikai hozzáállásában, nos akkor nem megyek. De ha megalakul, akkor arra szavazok.
2017. márc. 17. 09:34
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
A fideszre. Kiábrándultam a fideszből, de attól még nem tudok másra szavazni. Esetleg még szóba jöhet a DK, attól függően, hogy az elkövetkezendő szavazásig milyen intézkedéseket hoz a fidesz. Az mszp-ből és a jobbikból nem kérek.
2017. márc. 17. 13:52
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
Botka László vagy Momentum
2017. márc. 17. 19:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Jobbik!!
2017. ápr. 21. 19:10
 17/18 anonim válasza:
Senkire. Nem megyek szavazni, először a rendszerváltás óta.
2017. jún. 16. 20:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Szél! Vagy Karácsony. Vagy Momemtum... . De már Botka is fordult meg a fejemben.
2017. jún. 16. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!