Kiábrándult Fidesz szavazók kire tervezitek szavazni 2018-ban?
Figyelt kérdés
Akik az elmúlt valamelyik ciklusban a Fideszre voksoltatok, de végleg elfordultatok a kormányzásukat látva. Most kire szavaztok akkor és miért rá? Köszi.2017. márc. 8. 18:10
1/18 anonim válasza:
Én "öszöd" után szavaztam rájuk, elsőnek és utoljára. Botrány amit tettek az országommal, de őszintén jelenleg nem tudom kire szavazzak. Csak annyit tudok elmegyek és valakire fogok aki nem Fidesz.
2/18 anonim válasza:
Nekem is szimpatikusak voltak régen.
De, ma már nem.
3/18 anonim válasza:
Szavazzátok meg a jobbikot meg az mszp-t hajrá meglátjátok nem lessz áfacsökkenés örülsz majd a 100 ezer forintos rezsinek :)
+ egy Arab főnöknek / munkatársnak :)
4/18 partizana válasza:
Volt idő mikor szimpatikusak voltak, de biztosan másra szavazok, valószínűleg a Jobbikra. Nem tartom őket sem kifejezetten jónak, de sok más lehetőség nincs, az MSZP meg az utód pártjai (Dk, Együtt) bizonyítottan bukottak, az LMP pedig túl gyenge a kormányváltáshoz, márpedig ez lenne a cél minél előbb.
5/18 anonim válasza:
Fidesz.
Hiába ábrándultam ki, jobb alternatíva most sincs.
6/18 anonim válasza:
még 2014ben is a fideszre szavaztam, 2018ban ha addig nem lesz új hiteles jobboldali párt akkor szerintem jobbikra
7/18 anonim válasza:
2010-ben a fideszre szavaztam, de már abban az évben megbántam.
Most szinte biztosan a momentumra fogok.
8/18 anonim válasza:
Baloldalra biztos nem, marad a Jobbik.
9/18 anonim válasza:
Legközelebb biztos nem a fideszre, szerintem a párbeszéd vagy a momentum lesz az. Még tájékozódom.
10/18 anonim válasza:
De még a kétfarkú kutya sem elképzelhetetlen. Még beléjük is több élet és bölcsesség szorult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!