Tudom, elég fura kérdés, de van itt olyan ember aki 2010-ben a jobbikra szavazott, de a 4 év alatt valamiért kiábrándult belőlük és 2014-ben másra szavazott? Az okot is írjátok le kérlek.
Nem tetszik az új mérsékelt vonal.
2014-ben noname pártra szavaztam.
Én 2010-ben nem szavaztam rájuk, 2014-ben már igen.
Ennek az az oka, hogy bíztam abban, hogy levetkőzik a turbómagyaros, ostorcsattogtatós, Novák Elődös szánalmas, dilettáns kötözködős, zászlóégetős, cipőbe köpködős polgárpukkasztós stílust.
Az a szomorú ebben, hogy sokan azt hiszik, ez egyfajta magyar "virtus", holott igazából egy magát nemzeti pártnak valló párt ezzel a stílussal szembeköpi a magyarság értékeit.
Én mindig is nemzeti ember voltam, büszke a magyarságomra, az ezeréves magyarországi történelmünkre, ezért soha nem szavaznék az "elmúlt 25 év" pártjaira, mert ezek a bel-és külpolitikájukkal bebizonyították, hogy mindenre alkalmasak, de a magyarság érdekeinek képviseletére nem. Az elszakított magyarságért soha nem álltak ki, az itthoni magyarokat meg elmenekülésre késztetik az országból. Tehát ezt mérlegelve maradt a Jobbik, így 2014-ben rájuk szavaztam, és bíztam abban (főleg Vona utóbbi nyilatkozatai alapján), hogy ezt a betyárkodós turbómagyaros stílust levetkőzik.
De nem. Én azt látom, hogy ez csak duma, és ha Vonát pl. szembesítik azzal, hogy kizárja-e a pártból azt a hülyét, aki meggyalázta a Dunaparti cipő-emlékművet, akkor Vona megint jön a szokásos, klisé válaszával: nem ez a legnagyobb problémája az embereknek bla bla...
Vagyis a Jobbik egy nettő rasszista párt, ahol eltűrik halott emberek gyalázását, miközben nemzeti pártnak állítja be magát. Köszönöm szépen, én ebből nem kérek. 2018-ban én inkább nem szavazok senkire.
Egy nemzeti pártot én úgy tudok elképzelni, hogy felvállalja a haza és a határon túli magyarság problémáit, de úgy, hogy másokkal (zsidókkal, cigányokkal és minden kisebbséggel elfogadó), ha a magyarság érdekeit valaki veszélyezteti, annak keményen odacsap, de egyébként az összefogást, közös értékrendet, humán magatartást folytat, és alapvetően elfogadó párt, politikailag korrekt. És a Jobbik szerintem nem ilyen.
18 éves voltam és még nem nagyon volt viszonyítási alapom a dolgaikról.
Most már tudom h ez lenne a lehető legrosszabb választás.
Egy esetleges Jobbik katasztrófával járna az országra nézve.
Pl ott van Volner János az embernek egy sima levelezős értségije van. A diplomája az egy vicc.
És erre az emberre bíznák a gazdaság politikát ?
Meg Morvai Krisztina lenne a köztársasági elnök az aki kidobta az EU-s zászlót Brüsszelben ?
Meg Novák Előd aki elégette ?
Egy ilyen kormányt senki nem ismerne el! Rajtunk röhögne az egész világ.
Gazdaságilag meg a csőd szélére kerülnénk.
Szóval kösz de többé nem szavazok rájuk.
"Az a szomorú ebben, hogy sokan azt hiszik, ez egyfajta magyar "virtus", holott igazából egy magát nemzeti pártnak valló párt ezzel a stílussal szembeköpi a magyarság értékeit."
Ne hazudj!
A magyarok pont ilyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!