Miért hisznek még az emberek a Jobbikban?
Próbálom rövidre fogni, de tuti megkapom, hogy zsidó vagyok, vagy antimagyar, vagy ilyen hülyeség.
Noss, én anno jobbikos voltam, még a kezdetekben, amikor bekerültek a Parlamentbe.
Akkor fejeztem be az általános iskolát, (azóta egyetemista vagyok). Nagyon, szívvel lélekkel hittem ebben a pártban.
Én azóta művészi pályát is kezdtem és minden vágyam a Haza szolgálata, én jelenleg a műveim által szolgálom a nemzetet és az országot.
De ezek a mocskok, már bocsánat de mi a f*-t művelnek?
Nekem nem a "néppártosodással" van a bajom, akinek egy kicsi esze is van, az tudja, hogy ez elkerülhetetlen dolog, egy bizonyos szint után. DE! az előbb említett dolog nem egyenlő azzal, hogy azokat basszák ki a pártból, akiknek köszönheti a jobbik, hogy a Parlamentben van. Vona módszeresen, már már kommunista "szalámizással" tüntette el a frontembereket.
Mi az eredménye ennek? A jobbik rétegpárttá kezd ismét válni, sokak szemében meg egy nemzetiszínű SZDSZ- ahogy az enyémben is.
Miért hisznek mégis sokan az emberek, egy ilyen kétszínű és alávaló bandában mint a Vona és klikkje által vezetett átverésben?
Ki másra lehetne szavazni?
Fidesz? MSZP? Már voltak kormányon, és bizonyították, hogy őrájuk nem szabad.
DK? A "rendszerváltás" utáni legrosszabb miniszterelnök vezeti, egy hazaáruló, akinek börtönben lenne a helye.
Együtt-PM, LMP, Momentum? Az SZDSZ reinkarnációi.
Egyszóval lehet, hogy a Jobbik sem az régi már, én is csalódtam bennük, de náluk csak rosszabbak vannak.
A jobbik a buta emberek pártja. Csak a vak nem látja a köpönyeg forgatásukat. Volt már ez az oroszoknál , araboknál, zsidóknál.
Most meg már a mecsetek is épülhetnek, hát grat jobberek :)
"A jobbik a buta emberek pártja. Csak a vak nem látja a köpönyeg forgatásukat."
Meglehet, bár halkan megkérdezném, hogy aki a többszörösen bukott Fideszre vagy MSZP-re szavaz, vagy utóbbi utód pártjaira (Együtt, Dk stb). Az nem butább egy fokkal azoknál akik egy olyan pártra szavaznak (lehet az a Jobbik vagy az LMP is vagy bármi más) ami még nem bizonyított semmit (igaz jót se, de rosszat se)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!