Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is csalódott a jobbikban?

Más is csalódott a jobbikban?

Figyelt kérdés
Én nem erre szavaztam. Én egy frankó, szélsőséges pártra szavaztam. Miért kell középre tolódni? Politikai ringyóvá válni? Lesz még jobb azélső párt újra valaha?
2016. nov. 16. 02:56
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Azért, mert te és pár hozzád hasonló a szélsőségeskedésük miatt szavazott rájuk, az még nem jelent semmit. Nekik csak arra kellettek a szélsőséges szavazók, hogy megerősödjenek, mivel tudták, hogy az országoban sok szélsőséges neo-náci van és a szavazatuk jól jöhet a pártnak, de mivel nem vagytok elegen (szerencsére), így a pártnak nyitnia kellett egy normálisabb, civilizált szavazó bázis felé is. Szélsőségeskedéssel a 21. században nem lehet semmit elérni. Nem az 50-es években vagyunk már.. Ideje lenne felébredni.
2016. nov. 16. 05:17
 2/8 anonim ***** válasza:
17%

Bizony ideje lenne fölébredni.

Csak nézz körül a világ politikai palettáján. Mindenhol erősödik a szélsőjobb. Radikálisabbá válnak az emberek, mert kezdenek rájönni, hogy ezek a "liberálisnak, demokratikusnak, polkorrektnek" csúfolt mételyek eddig csak romlást hoztak az emberek számára.

De szerencsére egyre kevesebben vannak.

Szóval öcsi, ébresztő!

Ez már a 21. század. :)

2016. nov. 16. 06:29
 3/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
76%

"Én nem erre szavaztam. "

Te arra szavaztál, hogy irtsanak ki mindenkit, akiben felmerül, hogy egy kicsit is nem magyar, vagy arra, hogy végre egy párt azt tegye, amit mond? Mert a Jobbik azt mondta, hogy nem szavazza meg az alkotmánymódosítást, ha nem vonják vissza a letelepedési kötvényt, és ennek megfelelően cselekedett.

2016. nov. 16. 06:30
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező. Semmi baj nincs a meglátásoddal. Én sem egy liberális, celebkedő, ATV-be mászkáló, egyszemélyes jobbikra szavaztam. Láthatóan a néppártosodás nem jött be a jobbiknak. A fidesz egyre szélsőségesebb, a jobbik egyre puhul (a migrációval párhuzamosan), ezért is esett be a támogatottsága. Illetve a másik oka, a képmutató politika és kommunikáció. Bár vona nyert néhány szavazót a néppártosodással, de a törzsbázisát elveszítette. Csak rá kell nézni a kurucinfo, jobbik facebook oldal, vona gábor face oldal hozzászólásokra. 2018-ban nagyon megfognak lepődni, hogy a fidesz 2.0 egyszemélyes vonajobbik párt mögött nem lesz ott a 900000 törzsgárda. Persze lesz egy új szavazóréteg, de az a 3. helyre lesz elég. Egyébként pedig, vona a régi szavazóit becsapta, a lehetségesek pedig emlékeznek a régi arculatra, így nem lesz könnyű választókat megszólítani.
2016. nov. 16. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
1. Jah igen, annak a szélsőséges szavazóbázisnak a hátán jutottak be a parlamentbe te id.ta troll. De ez 2018-ban visszaüt. Azt hiszed, akiket átvert elfelejtik?! Kőkeményen oda fognak csapni és inkább (mégha az orrukat is be kell fogniuk) a fideszre fognak szavazni. Ezt most borítékolhatod. Tudod, hol lesz a vona 2018-ban, a pad alatt.
2016. nov. 16. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
Én már akkor csalódtam bennük, amikor feladták a Magyar Gárdát.
2016. nov. 16. 10:17
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

"Én már akkor csalódtam bennük, amikor feladták a Magyar Gárdát."

Azt szerintem nem ők adták fel, hanem mivel eleve egy törvénytelen civil önbíráskodó gyülekezet volt, így a bíróság feloszlatta. Sajnos így is tovább működtek a kelleténél.

2016. nov. 16. 14:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Csurka ezt előre megmondta:

https://www.youtube.com/watch?v=R3lC0LRQ9fs

Hajrá MIÉP!

2016. nov. 17. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!