Ki csalódott a jobbikban?
Figyelt kérdés
pozitív illetve negatív csalódás is jöhet, illetve, hogy miért :)2015. ápr. 13. 19:30
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
A jobbiknak nincs minden területre kiterjedően megvalósítható programja. Főleg a cigányság kérdése az, amiben utaik. Ez kevés ahhoz, hogy a jobbik kormányzópárttá váljon.
3/11 anonim válasza:
Egyenlőre még esélyt sem adtunk nekik, nem akarok előre okoskodni, majd kiderül mi lesz, most tényleg meg fognak erősödni szerintem.
Az MSZP-ben óriásit csalódtam, a Fideszbe úgyszintén, egyszerűen nem tudok újra rájuk szavazni, mikor tönkretették az országot és átvertek mindenkit.
4/11 A kérdező kommentje:
én mindig is jobbikos voltam, aminek örültem az az hogy mérséklődtek és és már nem csak a magyarokat, hanem alapjába véve a tisztességes embereket támogatják. Én is megváltoztam, régen elég rasszista voltam, a halálbüntetést is támogattam, a gyűlölet elvakított, de azóta tisztán látok, mondhatni megvilágosodtam
2015. ápr. 13. 19:47
5/11 anonim válasza:
Nem csalódtam bennük, mert nem is bíztam bennük.
6/11 anonim válasza:
Én kb. 2 évig szimpatizáltam velük, de az átlag jobbikos viselkedés, IQ szintvonal szerencsére elrettentett tőlük.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Még idáig senki, de ezután sem fog.
10/11 anonim válasza:
1990-1994 MDF
1994-1998 Maszop
1998-2002 Fityisz
2002-2010 Maszop
2010- Fityisz
Nem volt még rá alkalmunk, hogy csalódjunk a Jobbikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!