Miért hisznek még az emberek a Jobbikban?
Próbálom rövidre fogni, de tuti megkapom, hogy zsidó vagyok, vagy antimagyar, vagy ilyen hülyeség.
Noss, én anno jobbikos voltam, még a kezdetekben, amikor bekerültek a Parlamentbe.
Akkor fejeztem be az általános iskolát, (azóta egyetemista vagyok). Nagyon, szívvel lélekkel hittem ebben a pártban.
Én azóta művészi pályát is kezdtem és minden vágyam a Haza szolgálata, én jelenleg a műveim által szolgálom a nemzetet és az országot.
De ezek a mocskok, már bocsánat de mi a f*-t művelnek?
Nekem nem a "néppártosodással" van a bajom, akinek egy kicsi esze is van, az tudja, hogy ez elkerülhetetlen dolog, egy bizonyos szint után. DE! az előbb említett dolog nem egyenlő azzal, hogy azokat basszák ki a pártból, akiknek köszönheti a jobbik, hogy a Parlamentben van. Vona módszeresen, már már kommunista "szalámizással" tüntette el a frontembereket.
Mi az eredménye ennek? A jobbik rétegpárttá kezd ismét válni, sokak szemében meg egy nemzetiszínű SZDSZ- ahogy az enyémben is.
Miért hisznek mégis sokan az emberek, egy ilyen kétszínű és alávaló bandában mint a Vona és klikkje által vezetett átverésben?
Örülj neki, hogy Vona nem hagyományos náci módszerekkel lemészároltatja a frontembereket.
Amúgy meg számoljunk egy kicsit: A népszavazási arány 50% körül szokott lenni. A Jobbiknak van kb. 15% a népszerűsége, ami az 50%-os részvétellel szorozva 7-8%. Szóval 100 emberből 7-8 hisz a Jobbikban. Ez tényleg sok?
Micsoda okos vagy te utolsó hallod.
Rettenetes az orosz veszély mi?
Csak milyen érdekes, a fél világ tele van amcsi/nato bázisokkal az oroszoknak meg van 1, Szíriában. Az is a szovjet időkből örökölve.
Borzasztó lehet ilyen orosz veszélyben élni. Milyen jó, hogy a NATO háborús provokációt művel a védelmedben.
Miért baj az, ha nem náci párt akar lenni?
Ha már orosz veszély... A külügy nem rég adott ki nagy mennyiségű EU-s vízumot. Ki tudja milyen személyeket szabadítottak ide. A másik, hogy a dicső Vörös Hadseregnek nem rég avattak fel új emlékművet Esztergomban...
Olyant adsz a számba, amit nem mondok. Dehát ez tipikus.
Képzeld tudom, hogy vannak az országhatárokon kívül gazdasági/politikai és ilyen-olyan befolyás. Nevezetesen orosz is.
Csak azt nem értem, hogy az atlantista világerő mekkora őrültségeket csináltak, lásd Koszovó (törvénytelen) elcsatolása és Szerbia megcsonkítása. Pontosan ezt csinálta Oroszország a Krímmel is. Előbbi "demokratikus" meg "jó" volt, az igazságos jelzőről meg ne is beszéljünk, de az orosz részről pontosan ugyanez meg már Európa lerohanása. Miért is?
Te nyomorult.
Olvasd el Koszovó történelmét most. Ott volt Amerika, és Amerika oroszlánrészt vállalt a függetlenségében.
Amúgy meg nem tagállam volt, hanem autonóm területe. Sosem volt Jugoszlávia alkotóeleme tagállami szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!